Lider pe val dar înfrînat: nici la Giurgiu, nici în Macedonia

Tocmai după un ianuarie în care a excelat pe trei fronturi, calificîndu-se în Final Four al Cupei României, consolidîndu-şi şefia Diviziei A, inclusiv cu înfrîngerea campioanei naţionale din Cluj-Napoca, şi dispunînd în BIBL atît de OKK, la Beograd, cît şi de Rilski Sportist, în „Constantin Jude”, succese ce i-au regenerat şansele de prindere a podiumului grupei şi de calificare în faza următoare, BC Timişoara este înfrînată în elanul ei şi total bulversată ca şi program competiţional, ajungînd să aibă parte de 15 zile la rînd fără jocuri, necaracteristic unui sezon congestionat.

După un solicitant galop de jocuri, cu ultimele două chiar într-un interval de doar 48 de ore, liderul baschetului românesc a ajuns momentan subit pe tuşă. Partea bună e că Dan Păltinișanu se află aproape de revenirea în teren

Pentru că meciul de Ligă Balcanică, KK Torus Boris Trajkovski Skopje – BC Timișoara, care ar fi trebuit să aibă loc marți, 7 februarie, în Macedonia, a fost amînat. Decizia aparține oficialilor Ligii Balcanice și a fost generată de condițiile meteo dificile din România și Serbia. Aşadar o nouă amînare, după cea de vineri, a partidei de la Giurgiu, amînare de care timişorenii au aflat cu puţine ore înaintea îmbarcării în avionul de Bucureşti. Iar această amânare ar putea genera și alte modificări în programul liderului.

Fără doar şi poate, cînd eşti pe val, este de preferat să joci, să-ţi menţii adversarii sub presiune. Iar dacă BC Timişoara s-a impus şnur în decurs de 48 de ore, cîştigînd marţea cu bulgarii pe Bega iar apoi joia la Iaşi, pe 24 şi 26 ianuarie, ei bine, de-atunci n-a mai avut şansa să-şi treacă victorii în cont. În schimb se pregăteşte într-o stare de incertitudine, parcă ţinută în suspensie. De fapt, şi în cazul acestei a doua amînări este vorba de o veste primită cu mai puţin de 24 de ore înaintea plecării la drum conform planificării iniţiale.

BC Timişoara nu a mai jucat un meci oficial de o săptămână și jumătate, de la victoria externă cu Politehnica Iași (99-60), dar în schimb se antrenează la sala „Constantin Jude” pentru următorul meci, acum însă nici pentru cel din Macedonia, din etapa a VIII-a a Ligii Balcanice, ci pare-se pentru cel de sâmbătă, 11 februarie, acasă cu BCM Pitești. Un avantaj în acest sens ar fi la ora actuală pentru pivotul Dan Păltinişanu, care a ajuns să se antreneze la un randament tot mai bun după întreruperea dictată de problemele medicale, şi şi-ar putea face reintrarea tocmai contra argeşenilor.

Şi iată cum o tehnologie HAARP subtil pusă în aplicare pentru influenţarea unor aspecte socio-economico-politice poate deveni disruptivă inclusiv pentru mai pura lume a sportului.


 

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Lider pe val dar înfrînat: nici la Giurgiu, nici în Macedonia

 1. TTB spune:

  Singura echipa afectata efectic este Timisoara.
  Celelalte vor beneficia de faptul ca nu sunt calificate in final four ul Cupei. Sa le felicitam!!!!
  Numai timisorenii, dupa cum spune nesimtita din fruntea federatiei, au ceva probleme pentru CA SI AU AMANAT (auzi domnule… ca si cum noi am fi vrut sau cerut amanarile!!ten!) mai multe meciuri si mai au si meciuri in BIBL!!! (sa ii pedepsim ca incearca sa reprezinte tara in competitii EUROPENE).
  SCANDALOS!!!!
  La fotbal ne au terminat!!!!
  La handbal ne fura cu brigazi de arbitri slugarnice, in slujba comenduirii dambovitene.
  La rugby nu avem voie sa jucam cu jucatori care ar fi avut drept de joc oriunde in lume, doar la noi nu (raul de avion este un impediment obiectiv).
  La baschet Tg Mures a castigat cu un mic plus dat de arbitri (nu EI TREBUIAU SA CASTIGE, CI noi TREBUIA SA PERDEM!!!)
  Ajung la celebra CE E DE FACUT?

  toti alaturi de echipa!
  SA FACEM SALA NEINCAPATOARE!
  si, poate, STANESCU PRESEDINTE FRB!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 5

 


Ultimele articole din categoria Baschet: