BCM Danzio, amînată pe joi, între multe deplasări timişene

Zile pline de deplasări pe mai toate fronturile. Coincidenţa face ca la mijloc de săptămînă să se fi potrivit mai multe jocuri ale grupărilor locale, toate departe de casă. Dintre care unul, al baschetbalistelor, a fost amînat cu o zi, pentru joi la ora 12,30, din cauza vremii…

Ca de obicei, www.sporttim.ro vă va informa în timp util despre rezultatele înregistrate, cu amănunte pe marginea jocurilor. Balul l-ar fi deschis BCM Danzio, miercuri la ora 12, în Bucureşti, dar „violetele” vor trebui să aştepte o zi în plus pentru a încheia cît mai repede conturile cu o trupă cu 4 victorii din 19 apariţii, Rapid, în jocul din etapa a XXII-a a Diviziei A de baschet feminin. Meciul de la rapidiste va avea loc joi (16 februarie), la ora 12,30. Vremea le stopează din nou pe bănăţence, după ce deplasarea din urmă cu 11 zile, la Braşov, a fost amînată pentru o dată care se va regăsi în calendar pe 23 martie, între ultimele două runde ale returului. (în foto prima pagină: tridentul Haas, Moroşan, cu numărul 12, şi Stoiedin, „cleşte” la rapidistă în jocul disputat la Timişoara în tur)

CSM Lugoj va evolua miercuri de la ora 17 la Târgu Mureş, în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A1 de volei feminin, în faţa lui CSU Medicina CSS, pe al cărei teren cîştiga în sezonul trecut, cel al promovării. Timişencele se prezintă însă după 4 eşecuri la rînd, dintre care două în deplasare, unde, parte bună, s-a impus de 4 ori în actuala stagiune.

De la aceeaşi oră va evolua în Bucureşti şi „U” Timişoara, în runda a  XIX-a a Diviziei A1 de volei masculin, bănăţenii fiind în căutarea unui al doilea punct în clasament, după cel smuls la finele lui 2011 la Cluj. Formaţia antrenată de profesorul Grădinaru va întîlni pe CSM Agronomia, ocupantă a locului 9, cu 10 eşecuri în cont.

Nou-promovata va avea apoi parte, la finele săptămînii, pe teren propriu, de momentul doritei revanşe cu cealaltă nou-promovată, CSU Galaţi, în derby-ul ultimelor două clasate. Gălăţenii stau în acest mijloc de săptămînă, meciul lor acasă cu VCM LPS Piatra Neamţ fiind amînat pentru 28 februarie, ca de altfel alte două partide ale actualei etape… Despre lista întîlnirilor loco, în colţul din dreapta sus al primei pagini a www.sporttim.ro, CÂND MERGEM LA MECIURI? Program săptămânal: jocul, ora, locul.

HCM Universitatea Timişoara va juca de la ora 16 în partida reprogramată din etapa a XIII-a a Seriei B din Divizia A de handbal feminin, la Sfântu Gheorghe, cu CSM, la 4 zile după data iniţială a disputei amînate.

În fine, Poli Timişoara va plusa la jocurile cu moscovitele cu o dispută cu Alania Vladikavkaz, de la ora 18, la Marbella Football Center, adversarii fiind lideri în liga a doua din Rusia, pe care au reprezentat-o în 2011-2012 în UEFA Europa League, pînă în faza play-off.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la BCM Danzio, amînată pe joi, între multe deplasări timişene

  1. cornel spune:

    U. Timisoara la handbal feminin are 4 puncte, dupa linia de clasament publicata.

    • Da, într-adevăr. Explicaţia este că a pierdut două meciuri la masa verde, cu 0-10, dintre care unul se încheiase egal în teren, „coborînd” astfel de la 7 puncte la 4, dar a şi fost penalizată cu 3 puncte, de unde acest 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = trei

 


Ultimele articole din categoria Baschet: