”NBA ne cam forțează într-un fel să ne vaccinăm”, 95% dintre baschetbaliști deja măcar o dată vaxxinați. Dar unele staruri iau poziție în fața ”injustiției” și presiunilor, chiar și prin a lua presa la întrebări. Beal: ”Puteți lua CoVID și să-l răspândiți în jur chiar și vaccinați, nu-i așa? Și-atunci!? Doar întreb…”

Omenirea este în ghearele setoase de sânge și profit ale ocultei satanice mondiale, urzitoare din umbră a bioterorismului ”pLandemiei” pe post de paravan al implementării incrementale a noii ordini tiranice comunistoide în inducția spre transhumanism și mai departe, implementare din aproape în aproape prin sabotarea și erodarea controlată a rostului firesc și natural al lucrurilor pe pământ, prin condiționarea psihologică și pauperizarea populației, și nu în ultimul rând prin depopularea forțată ca urmare a accelerării crimelor împotriva umanității, pasaj actual aplicat pe pielea maselor prin intermediul ”virusului” sperietoare ca pretext pentru inocularea cu ac – genocid în mai multe viteze și cu multiple scopuri malefice, printre altele de aruncare a omului ”sintetizat genetic” în rolul de ideal ”client” al farmaceuticelor. Iar în plasa manipulării prin propagandă cu ”covrigul-Guvid” au fost înhățate vaste sectoare de activitate, inclusiv sfera sportului, dresată mai întâi să poarte botniță și să se ”distanțeze social”, ca probă de microfon pentru introducerea în scenă a vaxxinării, totul absolut fără nici cea mai mică justificare științifico-medicală și sanitară, dar nici prin prisma dreptului constituțional. S-a alunecat deja la acest stadiu mai mult decât periculos, de-a dreptul morbid, iar omenirea ținută în lanțul sclaviei de a ”produce” și ”face bani” este între ciocan și nicovală, constrânsă să înhațe momeala din doză. Menghină din care nu scapă nici baschetbaliștii profesioniști din NBA, doar că peste Ocean, chiar și dintre vedete ale competiției, unii sportivi bine informați și cu conștiință spirituală aleg să ia atitudine în fața presiunilor, ceea ce nu-i cazul în arena românească, o apă și-un pământ în mixaj de conformism, comoditate intelectuală, ignoranță, lașitate, lipsă de demnitate, integritate și probitate morală, un sport în genunchi și cu capul plecat, deja parțial ințepat, cu consecințele de rigoare în timp, pe care pur și simplu n-ați vrea să le știți…     

”Putem juca pe același teren, putem atinge aceeași minge și să avem contacte corp la corp – putem face toate astea pe suprafața de joc. Dar apoi, când vine vorba să fim pe autocar, trebuie să fim în zone separate ale vehiculului? Așa ceva n-are consistență logică în viziunea mea. Dacă ești vaccinat, în unele locuri încă trebuie totuși să porți mască, indiferent ce-ar fi. Și-atunci, bine, bine, dar la ce-ar mai fi masca necesară!?”, este una dintre remarcile izvorâte din cercul baschetbaliștilor profesioniști din NBA înaintea startului sezonului regular, debut de campionat care de astă dată stârnește interesul public și prin prisma raportării la toxica și nociva vaxxinare, subiectul fiind pus în lumină și prin intermediul unei consemnări publicate pe popularul portal naturalnews.com, inclusiv pe baza unei înregistrări video cu spusele unui sportiv de top cu ocazia unei acțiuni media, înregistrare apărută pe Brighteon.TV.  

Studiile efectuate după începerea campaniei de așa-zisă ”vaccinare”, campanie fără a avea însă nici în clin nici în mânecă cu o procedură medicală propriu-zisă de vaccinare, pur și simplu praf în ochi pentru naivi, dezinformați și ignoranți, au demonstrat deja fără echivoc efectele negative și chiar devastatoare ale inoculărilor, tragedia umanității fiind momentan doar în stadiu incipient dar abil mascată sub faldurile sperietorii așa-zisului ”virus”, iar ceea ce de exemplu a fost trâmbițat inițial ca un mare succes, campania de vagginare din Israel, s-a revărsat într-un fiasco îmbibat însă în cenzură, fără a putea fi totuși ascuns faptul că 64% dintre stările grave se regăsesc între cei complet așa-zis ”vaccinați”. Cu mențiunea că nu este vorba despre vreo vaccinare, nici măcar despre un experiment, dat fiind că un experiment ar implica tragerea unei concluzii rezultante, ori în cazul de față se aplică un odios act premeditat și cu final cunoscut. 

Cu atât mai tragic cu cât în cătare sunt și printre cele mai performante și pe alocuri bine pregătite fizic persoane din lume, competitorii din lumea sportului, în ceea ce-i privește pe baschetbaliștii din NBA aceștia fiind deja în proporție de 95% injectați măcar cu prima doză în perspectiva începerii noului sezon regular săptămâna viitoare, pe 19 octombrie 2021.

Minoritatea jucătorilor care au refuzat momentan vaxxinarea se confruntă în consecință cu restricții severe din partea diriguitorilor competiției, ținând de testarea lor zilnică, de purtarea botniței în incinta facilităților cluburilor și de eventuala carantinare în cazul intrării într-un așa-zis ”contact” cu o persoană așa-zis ”pozitivă”, pentru a uzita termenii stas ai condiționării psihologice a populației, în avântată derulare. ”NBA ne cam forțează într-un fel să vrem să ne vaccinăm. Dar la urma urmelor va trebui s-o rumeg cu familia”, a remarcat unul dintre cei care, cu discernământ, a refuzat vaxxinarea, și nu un competitor oarecare, ci însuși Bradley Beal, de 3 ori nominalizat în NBA în formula All-Star și cu a doua cea mai mare medie de puncte marcate într-un joc în ediția trecută, 31,3, depășit la acest capitol, cu 32, doar de Stephen Curry, de două ori MVP al campionatului, de la Golden State Warriors.

În înregistrarea video prezentată într-o emisiune de pe Brighteon.TV, jucătorul de 28 de ani al celor de la Washington Wizards, Bradley Beal, este filmat întrebându-i despre eficacitatea vaccinului pe reprezentanții presei, aflați în audiență cu ocazia unei acțiuni media: ”E cineva de-aici vaccinat? Bănuiesc că toată lumea este… Dar toți puteți lua CoVID, nu-i așa? Îl puteți lua și răspândi în jur, chiar și vaccinați fiind, nu-i așa? Și-atunci!? Doar întreb… I-aș întreba așadar pe cei vaccinați, de ce căpătați și în continuare Covid? Tot ceea ce face vaccinul e să reducă șansele de a ajunge la spital, dar nu scapă pe nimeni de a se alege cu Covid.”

”Nu consider că poți presa pe cineva să facă anumite lucruri sau să-și introducă ceva în corp. N-am avut nimic, doar mi-am pierdut mirosul, dar asta a fost tot…”, s-a referit Beal la ”rezultatul” așa-zis ”pozitiv” de pe urma așa-zisei ”testări” care i-a retezat dreptul de participare cu selecționata SUA la ediția de vară a Jocurilor Olimpice de la Tokyo de anul acesta, cu mențiunea că așa-zisele ”teste” n-au nici cea mai mică relevanță și nici vreo menire în planul detectării și diagnosticării așa-zisului ”coronavirus” – conform avertizărilor lansate de însuși creatorul testului RT-PCR, și laureat al Premiului Nobel în chimie pentru această descoperire, Kary L. Mullis, pentru a nu mai reaminti faptul că însăși unele publicații majore din mass-media afaltă în buzunarele ocultei și implicit aservită ”sistemului” a răsuflat că peste 90% dintre așa-zisele teste sunt de fapt ”fals pozitive”, fals tocmai pentru a da curs implementării impunerilor bazate pe așa-zisele ”rate de incidență” și a amplifica implicit temerile populației.

Consemnarea din naturalnews.com citează și alte remarci ale starului celor din Washington, Bradley Beal, mai precis că ”Unii oameni au grave reacții adverse de la vaccin. Și nimănui nu-i place să vorbească despre asta. Ce se întâmplă dacă unul dintre jucătorii noștri se vaccinează și ajunge să nu mai poată juca după asta? Sau dacă are complicații ulterioare? Deoarece există cazuri de acest tip…” Articolul mai relevă că poate și alți jucători de la Wizards au refuzat momentan vaxxinarea, cu semne de întrebare în acest sens în dreptul lui Kyle Kuzma.

Cert este în schimb că Kyrie Irving, de la Brooklyn Nets, nu se va mai putea antrena și nici juca în meciuri dat fiind refuzul său de a se vaxxina, în condițiile în care, conform restricțiilor impuse din 13 septembrie în metropola la Atlantic, în Barclays Center și Madison Square Garden – săli în care își găzduiesc partidele acasă Nets și Knicks, au drept de acces doar persoanele prezentând dovada vaxxinării cu măcar o doză, condiție obligatorie de la vârsta de 12 ani în sus, absolut tot personalul angajat în respectivele incinte fiind supuse aceleiași reglementări. Aspect valabil și pe coasta vestică a SUA, în cazul Chase Center din San Francisco, unde joacă Golden State Warriors, al cărei sportiv, Andrew Wiggins, n-a obținut prin invocarea unei motivări de natură religioasă o derogare de la vaxxinare din partea ligii organizatoare a NBA.

„În faţa evoluţiei situaţiei şi după o deliberare, am decis ca Kyrie Irving nu se va putea antrena sau juca până când nu va fi eligibil să participe la tot sezonul. Noi respectam opinia lui, dar momentan alegerea lui îl împiedică să fie un membru permanent al echipei noastre”, a anunţat clubul new-yorkez, citat de presa internațională.

Mai sunt și alți jucători cunoscuți din NBA care au rămas ferm pe poziții, refuzând să se lase manipulați, dar și luând în plus atitudine, precum Devin Booker de la Phoenix Suns, care a suferit pierderea gustului și mirosului, ducând la ratarea unei bune perioade de pregătiri dat fiind restricțiile care implicit i s-au impus de fapt nejustificat, și care a semnalat că ”N-am să vă zic dacă sunt sau nu vaccinat, dar treaba e că poți lua și cu vaccinul. Autoeducați-vă.” Sau Jonathan Isaac de la Orlando Magic, care a atras atenția că jucătorii care au optat să nu se vaxxineze sunt presați și hărțuiți, apreciind că este vorba despre o ”injustiție” și nefiind de acord cu protocoalele impuse celor nevagginați în raport cu cei așa-zis ”vaccinați”.

Autoarea emisiunii care a pus în lumină poziționarea lui Bradley Beal vizavi de ”vaccinare” a apreciat că atitudinea popularului sportiv are un mare impact în rândurile simpatizanților săi, care-i admiră competitivitatea în teren, opinând că “oamenii sunt probabil ceva de genul ‘hai să vedem ce-are de zis’ în ideea că nu se vaccinează. E grozav și e de împărtășit, căci astfel oamenii pot gândi pentru ei înșiși, Și el nici nu e nepoliticos sau nebun, ci doar adresează o întrebare. A lansat o întrebare și a lăsat-o în suspensie.”

De rumegat și prin părțile mioritice în care lumea sportului n-are pic de coloană vertebrală cu spirit civic pentru a rupe lanțurile conformismului și tăcerii tabu, în sensul lansării unei simple întrebări cu luare de poziție pe liniile ”dar dacă nu cumva…?”, ceea ce ar fi absolut necesar într-o națiune care până acum nici 32 de ani se confrunta cu flagelul uniformității de fațadă în fața absurdităților sistemului socialist. Cu toții ipocrit și fățarnic de acord pe liniile minciunilor cincinale… Ba mai mult, lumii sportului intern i-au căzut măștile – căci botnițele și le poartă, prin a divulga dat fiind lipsa de reacție la discriminarea iubitorilor sănătoși ai jocului vizavi de interzicerea accesului acestora în tribune, că puțin îi pasă de fapt de soarta spectatorilor, de segregarea cu care se confruntă simpatizanții nevaxxinați ai lumii arenelor, dacă joacă în fața mai multor sau a mai puțini spectatori, din moment ce n-are măcar vreo fărâmă de atitudine în apărarea celor îndepărtați din jurul tribunelor.

Măcar o dezbatere ar fi inițiată în acest sens într-o societate cât de cât normală, dar cea românească este profund bolnavă sufletește.

Cât despre foarte trista poveste post-vaxxinare a tânărului Brandon Goodwin, fost la Atlanta Hawks, în consemnarea de pe thecovidworld.com, aici.

Ultimele rezultate din Liga Națională de baschet masculin și programul rundei a IV-a, în care CS SCM Timișoara va juca sâmbătă de la ora 18 acasă cu cei din Focșani, pe coloana clasamentului secțiunii Baschet.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 5

 


Ultimele articole din categoria Baschet: