Petricevic trage concluziile iar Ghiţă Balmuş vine şi Dragoş Andrei pleacă de la BC Timişoara. Care-l mai ţine dintre străini doar pe Zlatko Jovanovic

Antrenorul echipei BC Timişoara, Dragan Petricevic, și stafful său au încheiat analiza evoluției jucătorilor de-a lungul sezonului 2013/2014 și au luat decizii privitoare la structura lotului pentru campionatul viitor.

“Hotărârea noastră este aceea de a prelungi contractul unui singur jucător străin dintre cei cu care am încheiat sezonul regular, căpitanul Zlatko Jovanovic. Ceilalți au dat satisfacție în anumite momente, dar într-altele am așteptat mai mult de la ei. Nu au reușit să ne ofere acest plus, uneori și din pricina accidentărilor, de care nu au fost feriți jucători precum Anthony Lee, Vladimir Panic, Nikola Gacesa și Nikola Vasojevic”, a declarat Dragan Petricevic.

“Ca să trecem peste cei 5% care ne-au lipsit în multe meciuri pentru a ne atinge obiectivul, am decis să aducem alți jucători străini. Sondăm piețele americană, ex-iugoslavă și vest-europeană, dar nu putem oferi nume până nu definitivăm negocierile”, a completat antrenorul.

*

Reziliere cu Nikola Vasojevic, contract semnat cu Ghiță Balmuș

Unul singur dintre jucătorii străini ai echipei alb-violet mai avea contract pentru sezonul ce urmează, Nikola Vasojevic. “Nikola este un jucător bun, dar a avut multe emoții la revenirea în Timișoara, cauză pentru care randamentul său a suferit și am decis de comun acord să ne despărțim. El a fost adus aici ca un backup pentru Jovanovic și Panic, dar a ajuns să joace altceva. Îi doresc să aibă rezultate bune acolo unde va merge” a afirmat tehnicianul timişorenilor.

În ceea ce privește jucătorii românii, vor continua în alb-violet Zoran Milencovici, George Toth, Raul Covaciu și Georgian Păun. “Ne despărțim de Dragoș Andrei, pentru că pe postul său există un jucător crescut la Timișoara care de patru ani așteaptă șansa de a juca mai mult minute, Zoran Milencovici. El va primi această șansă în sezonul ce urmează. În locul lui Cătălin Petrișor, ce a jucat aici sub formă de împrumut, nu puteam aștepta până SCMU Craiova îi va decide soarta și l-am adus pe Ghiță Balmuș, fost la Steaua și Concordia Chiajna”, a explicat Dragan Petricevic.

Jucătorii tineri aflați sub contract cu clubul alb-violet continuă antrenamentele de individualizare, iar lotul integral pentru sezonul 2014/2015 se va reuni la începutul lunii august.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Baschet: