Popescu: „Ideea este că noi vrem să cîştigăm, e obligatoriu”

Cîte 3 selecţionaţi atît de la BC Timişoara cît şi de la Energia Rovinari în All Star Game 2012, votaţi în echipele „Nord” respectiv „Sud”, într-un joc-spectacol programat cu 48 de ore înaintea unei restanţe pe puncte, în Gorj, între o gazdă sperînd să acceadă în play-off şi alb-violeţi, „montaţi” să-şi recapete şefia Diviziei A. Motiv pentru care gîndurile s-au dus şi spre jocul de joi seara (ora 19, DIGI Sport), Bogdan Popescu remarcînd că „gazdele sunt bine pregătite şi trag cu dinţii să se califice între primele 8, după ce au parcurs o perioadă dificilă, în care au pierdut unele meciuri grele şi au avut o fluctuaţie în lot, cu plecări şi veniri”. 

Bogdan Popescu, star al Timişoarei şi în All Star Game, ordonînd aruncările la coş ale copiilor

Dacă trei gorjeni au fost votaţi în echipa „Sud”, şi anume Louis Darby, Adrian Guţoaia şi Porter Silvanus Trouper, în schimb doar doi au fost marţi la vedere în pregătirea All Star Game, şi anume tânărul Guţoaia şi coşgeterul ultimei apariţii a Energiei, Trouper, în vreme ce „Nordul” a apelat la Jovanovic, Popescu şi Archie.

Popescu a explicat foarte clar că în ciuda faptului că BC Timişoara este ca şi calificată în play-off, obiectivul a rămas acelaşi, „scopul nostru este să încheiem pe locul 1 după retur şi ideea este că noi vrem să cîştigăm la Energia Rovinari, este obligatoriu – aşa cum vrem să învingem în fiecare joc. Va fi un joc foarte echilibrat şi foarte important. Ne gîndim 100% la victorie şi mergem să cîştigăm însă şi ei vor fi super-super-motivaţi”.

Cu alte cuvinte BC Timişoara îşi doreşte să abordeze turneul play-off de pe locul 1, într-un prim duel cu ocupanta locului 8 la finele returului, iar pentru a-şi atinge obiectivul mizează pe succese atît în Gorj, joi seară, cît şi duminică, la Sibiu. Ulterior, la finele lunii martie, în „Constantin Jude” va descinde CSU Ploieşti, cu un ultim meci, mai apoi, la BC Mureşul Târgu Mureş. 8 puncte şi nimic altceva pentru „Lei”…

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Baschet: