Proaspătul tătic Vladimir Tica: ”În special am fost buni în apărare la începutul părții a doua”

BC Timișoara a câștigat cu 90:75 duelul local cu BC Timba, jucat de la ora 18 în sala ”Constantin Jude”, favoriții adăugând în sfertul trei alte 12 puncte, 26:14, avantajului de zece acumulat până la pauză. Vom reveni cu cronica, declarațiile antrenorilor și imagini, dar până atunci iată ce a spus unul dintre principalii marcatori ai partidei, Vladimir Tica, din tabăra învingătorilor…

Vladimir Tica

Vladimir Tica

 

 

Doar Zlatko Jovanovic, de la alb-violeți, cu 23 de puncte, și Mijatovic, de la galben-negri, cu 21, au înscris în acest meci din runda a doua a returului Ligii Naționale mai multe puncte decât pivotul lui BC Timișoara, Vladimir Tica, autor a 16, dintre care 5 de două puncte și 6 din aruncări libere. Al doilea astăzi ca puncte și recuperări pentru BCT, Tica n-a acumulat nici o greșeală personală, contribuind cu 3 assists și 5 recuperări în cele aproape 23 de minute jucate.

Dar iată ce-a spus proaspătul tătic de băiețel la finele partidei din runda a XV-a: ”Ne-am pregătit bine pentru acest meci, a fost unul tipic dat fiind că n-am mai jucat aproape o lună de la precedenta partidă oficială de campionat, doar ceva teste, dar care nu sunt la fel. Am jucat bine încă din primul minut, dar în special am fost buni în apărare la startul părții a doua, ceea ce a făcut diferența, și astfel am arătat că suntem mai buni decât ei”.

Tica a răspuns prin a spune că ”Nu, nu ne-au surprins, știam că cel mai bun jucător al lor este Mijatovic, și ne-au pus probleme în apărare dar în partea a doua ne-am apărat mai bine”.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− sase = 0

 


Ultimele articole din categoria Baschet: