România continuă tot cu o victorie în calificările la EuroBasket: 77:72 cu Suedia, după overtime

August de bun augur pentru reprezentativa de seniori a baschetului masculin românesc, care a mai făcut un pas spre asigurarea locului 2 în Grupa F de calificare la EuroBasket 2015.

După ce a învins duminică în Slovacia, selecționata României, condusă de Marcel Țenter, a dispus miercuri seară în overtime de Suedia, la Sibiu, cu 77:72, la pauză 28:25 și pe sferturi 12:14, 16:11, 18:20, 20:21, cu 11:6 în cele 5 minute de prelungiri. Este a doua victorie a ”tricolorilor” din două meciuri în grupa patrulater de calificare, în care vor juca duminică în fieful favoritei Letonia, care, după ce a învins în Suedia, a dispus în această seară, la scor, acasă, și de Slovacia, cu 86:66.

Românii, care au început în 5-ul Szijarto, Paul, Guțoaia, Moldoveanu, Baciu, au tranșat un duel foarte echilibrat, în care au câștigat doar sfertul 2 și în care cea mai mare diferență s-a înregistrat abia în overtime, 73:66. Silvășan a deschis prelungirile cu o aruncare reușită de 3 puncte iar Mandache a adăugat majoritatea restului punctelor victoriei, alte două venind din mâna lui Paul, la libere.

Baciu a contribuit cu 18 puncte, coșgheter al meciului, Mandache cu 16 iar Silvășan cu 15, Guțoaia marcând 9, iar Moldoveanu și Nicoară au reușit câte 9 respectiv 8 recuperări, pe când Tudor a acumulat 5 greșeli personale.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: