SCM Timișoara, ”dublă” acasă cu Kecskeméti TE

Prim-divizionara de baschet masculin a Timișoarei profită de pauza competițională a Ligii Naționale, pregătindu-se pentru parcursul din luna martie pe fronturile paralele din campionat, în Top6, respectiv din sferturile Cupei României prin a găzdui două jocuri internaționale amicale cu Kecskeméti TE-Duna Aszfalt, ”dublă” abordată fără Dragoș Diculescu, aflat în lotul României și pentru jocul oficial de duminică din Kosovo.

Meciurile de verificare dintre SCM Timișoara și Kecskeméti TE-Duna Aszfalt vor avea loc în sala ”Constantin Jude” astăzi și mâine, vineri 22 februarie de la ora 18 și sâmbătă 23 februarie de la ora 10:30.

După 19 etape, alb-violeții de la KTE se află pe locul al șaselea în competiția internă, cu zece victorii și nouă înfrângeri. Iar KTE a fost vicecampioană a Ungariei în 2015, an când a jucat și finala Cupei.

Gruparea antrenată de Gabor Forray este un partener tradițional: la mijlocul lui septembrie 2018, înaintea startului de sezon, timișorenii au participat cu succes la patrulaterul organizat de clubul din Kecskemét, câștigând turneul după 81:61 cu Szedeak Szeged și 71:66 în finala cu Spartak Subotica. 

La formația din Ungaria evoluează și extrema sârbă Marko Djerasimovic, care în sezonul 2011/2012 a fost legitimat la Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × noua =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: