SCM Timișoara, în iarnă și la Sighetu Marmației

S-au stabilit meciurile din turul al treilea al Cupei României la baschet masculin, iar SCM Timișoara va întâlni în această fază a competiției eliminatorii formația Clubului Sportiv Municipal Sighetu Marmației, potrivit tragerii la sorți de astăzi.

Partidele vor avea loc în 30 ianuarie 2019, la Sighet, în nordul Maramureșului, respectiv pe 6 februarie la Timișoara, în manșa a doua. Formația timișoreană este direct calificată în turul al treilea.

SCM Timișoara pierdea cu 75:77 semifinala ediției trecute cu U-BT Cluj, care își adjudeca apoi trofeul Cupei României grație unui succes cu 64:61 în ultimul act cu campioana CSM CSU Oradea.

Echipa din nordul țării ocupă locul secund în campionat, în Grupa C a Ligii Naționale, cu opt victorii și două înfrângeri. Iar în primul tur al Cupei României cei de la Municipal Sighetu Marmației au trecut în dublă manșă de CSM Focșani cu 85:72 și 82:88, depășind apoi și Cuza Sport Brăila, cu 83:72 și 100:96.

Gruparea maramureșeană este antrenată de Emil Kosztelnik și are în componență trei americani, toți cu medii foarte bune la puncte marcate: Joshua Turner (23.57), Gregory Edwards (21.30) și Thomas Allan (18.30).

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 24

 


Ultimele articole din categoria Baschet: