SCM Timișoara, încolțită. Tribunalul Timiș recunoaște și încuviințează executarea silită pe teritoriul României a hotărârilor arbitrale BAT

Se conturează tot mai clar efectele managementului defectuos de la BC și SCM Timișoara, dar și ale nesănătoasei alocări a banului public cluburilor municipale cu înclinații pentru cooptarea de jucători străini. Prim-divizionara locală de baschet masculin nu mai poate evita achitarea a peste 150.000 de euro ca datorii către sportivi de peste hotare precum și alte costuri adiacente, conform sentinței date și de Tribunalul Timiș, care a mers pe linia verdictului Tribunalului Arbitrar Baschetbalistic, hotărâre ce amenință indirect Municipalitatea Timișoara, finanțând Sport Club Municipal.

Tribunalul Timiș recunoaște și încuviințează executarea silită pe teritoriul României a hotărârilor arbitrale BAT nr. 0951/16 și nr. 0991/16, decizând așadar că SCM Timișoara este bună de plată prin preluarea tuturor datoriilor și contractelor Asociației Baschet Club Timișoara, ceea ce gruparea bănățeană a căutat să infirme.

În asemenea situații, în mod normal ar trebui să plouă cu demisii, vizându-i pe toți cei implicați în prejudiciul creat, doar că o noțiune de acest gen este ca și străină în România.

SCM Timișoara găzduiește luni de la ora 18 meciul din etapa a X-a în Grupa valorică A cu BCMU FC Argeș iar sâmbătă 22 decembrie de la ora 15:30 partida cu BC CSU Sibiu, după care, în perioada dintre Crăciun și Anul Nou va juca în deplasare la Steaua, învinsă ieri la Craiova cu 75:66 (41:35) în restanța din runda inaugurală. Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 0

 


Ultimele articole din categoria Baschet: