Succes la 20 de puncte cu o secund-divizionară din Serbia pentru BC SCM Timișoara înainte de revenirea în țară

BC SCM Timișoara a încheiat cantonamentul din Serbia cu o victorie la Uzice cu KK Sloboda. Alb-violeții s-au impus cu 98-78 în fața fostei formații a fundașului Nikola Otasevic. Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator al „leilor” cu 17 puncte. Echipa de pe Bega s-a întors cu trei victorii și o înfrângere din țara vecină și va găzdui la finalul săptămânii viitoare Cupa Timișoara.

Elevii lui Nenad Mandic au disputat ultimul amical din Serbia sâmbătă la amiază în orașul antrenorului, Uzice. Adversara, KK Sloboda, la care a jucat în sezonul trecut și Nikola Otasevic, a  încheiat în ultimele două stagiuni pe locul 10 în eșalonul secund din Serbia. BC SCM Timișoara a câștigat amicalul cu KK Sloboda Uzice cu 98-78, pe sferturi: 23-20, 29-13, 28-23, 18-22.

Nikola Otasevic

Nikola Otasevic și-a întâlnit fosta echipă în ultimul amical din Serbia al timișorenilor

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost  Mladen Jeremic care și-a trecut în cont 17 puncte. L-au urmat Adrian Diaz cu 16 puncte, Octavian Popa Calotă 13, Marko Cakarevic 13 și Milos Komatina 11 puncte. Pentru alb-violeți au mai înscris: Zoran Milencovici 9 puncte, Nikola Otasevic 9, Ionuț Drăgușin 6 și Georgian Păun 4 puncte.

A fost a doua partidă a „leilor” cu o secund divizionară din Serbia după cea cu Zlatibor pe care au învins-o tot la 20 de puncte (90-70). Celelalte două victorii ale timișorenilor în amicale au venit  cu prim-divizionare din Serbia, Vojvodina Novi Sad (90-71 la Timișoara) și Borac Cacak (74-64), iar singura înfrângere din această perioadă de pregătire pentru elevii lui Nenad Mandic a venit în singura partidă  cu o formație românească, Steaua CSM Eximbank București, 82-92.

Pentru bănățeni urmează Cupa Timișoara care se va juca pe 9 și 10 septembrie și vor juca CSU Sibiu, KTE-Duna Aszfalt Kecskemet și Tamis Pancevo, iar pe 14 septembrie la sala Constantin Jude va veni Dynamik Belgrad pentru o ultimă verificare înainte de debutul Ligii Naționale. În prima etapă alb-violeții primesc vizita deținătoarei Cupei României, U BT Cluj.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: