Suporteri cu … atitudine

“Attitude is that little thing that makes a big difference” (“Atitudinea este acel lucru mic care face marea diferență”) – așa suna un banner afișat de galeria timișoreană la acest joc. De altfel, suporterii autointitulați “Echipaciii” au, aproape la fiecare meci, câte un mesaj nou pentru fete. Altfel, directorul sportive de la BCM Danzio, Marinko Lazarov, a purtat la acest meci costum și o cravată cu stema Serbiei. De lăudat și inițiativa gazdelor de a tipări un program de meci, mai ales că nu se plătește pentru intrare, așa cum e în alte locuri. Totuși, în opinia noastră un asemenea program trebuie să conțină, neapărat, și data la care se dispută meciul. Așa, ca să ne aducem aminte peste ani !

De partea cealaltă, Satu Mare a fost încurajată de … un suporter. Cu totul altfel vor sta, probabil, lucrurile la finala cu Arad.

ICIM Universitatea “V. Goldiș” Arad a câștigat cealaltă semifinală, după ce s-a impus în jocul al doilea în deplasare la Sfântu Gheorghe, scor 76-56. Astfel, finala mare a Satu Mare – Arad, în timp ce în finala mică se vor întâlni Sfântu Gheorghe și Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Suporteri cu … atitudine

  1. Aplaudacii spune:

    Fetele si staff-ul tehnic sunt Echipacii. Noi suntem Aplaudacii 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 5

 


Ultimele articole din categoria Baschet: