Timba – Dinamo 51:64, pas greșit înaintea turneului final

Ultima zi a turneului semifinal de divizia B de la Timișoara a programat jocurile de clasament. Timba Timișoara și Dinamo București s-au întâlnit in derby-ul seriei, ambele fiind deja calificate pentru turneul final. Sportivii timișoreni au avut o primă jumătate slabă de meci, cu multe ratări pe aruncări din acțiune. Bucureștenii au profitat și s-au desprins decisiv încă de la pauză, fără a mai putea să fie ajunși pe final.

Cele două formații au abordat meciul cu absențe de marcă. Timba a evoluat fără Ovidiu Mogoșanu (absent din motive școlare), în timp ce Dinamo nu s-a bazat pe Nicolae Toader (sportiv care a evoluat în trecut și la Elba Timișoara), accidentat. Oaspeții bucureșteni au avut un avans de 20 de puncte la pauza mare, scor 40-20, datorită unei apărări agresive, dar și a unor ratări exasperante ale gazdelor. Timba a avut o revenire puternică în sfertul al treilea, când s-a apropiat până la 4 puncte ! Dinamoviștii au depășit, însă, momentul greu și s-au impus pe final. De remarcat faptul că antrenorul Pogonaru și-a menținut opțiunea de a rula toți jucătorii disponibili, dându-le minute de joc chiar și într-un astfel de meci greu. De partea cealaltă, sportivii de la Timba au părut marcați de jocul în forță al oaspeților, un joc cu care nu erau obișnuiți. De la gazde s-a remarcat Andrei Talabă, foarte decis împotriva unei echipe la care a evoluat în trecut.

BC Timba Timișoara – CS Dinamo București 51-64 (12-24, 8-16, 21-6, 10-18).

BC Timba (antrenori Bogdan Murărescu și Valentin Olariu): 4. Valentin Păcurariu 3pct; 6. Florin Popa 13pct; 8. Sergiu Bandula; 10. Bogdan Costa 4pct; 11. Andrei Talabă 15pct; 12. Leonard Filip 7pct; 15. Bogdan Betea; 21. Răzvan Țuică; 23. Daniel Pătru 9pct; 31. Aurelian Novac.

CS Dinamo București (antrenor Valentin Pogonaru): 4. Mehmet Hortoglu 5pct; 6. Musleidin Oynur 8pct; 7. Alin Șipoș 3pct; 8. Andrei Beațu; 9. Răzvan Popa 8pct; 11. Bogdan Sandu 12pct; 11. Ion Băluță; 14. Alexandru Dănilă; 15. Dan Ioan 3pct; 21. Dragoș Ștefănescu 9pct; 25. Andrei Bădilă 16pct.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 32

 


Alte articole legate de acest subiect: