Timba, vizitată de o a doua învingătoare afară a Ploieştiului

Parcă abia ieri a fost debutul „Urşilor” de la BC Timba în Liga Naţională, în urmă cu 6 săptămîni, şi iată că galben-negrii joacă diseară deja în etapa ce marchează mijlocul turului, a opta a Ligii Naţionale, regăsindu-se ce-i drept în ultima pătrime a ierarhiei, acolo unde unii pronosticau s-o afle în calitate de nou-promovată, însă numai la un punct în urma sibienilor, care pornesc sîmbătă seară, tot la Timişoara, cu şansa a doua.

Afişul de prezentare al jocului cu CS Municipal Oradea, sub semnul "Punem suflet în baschet!"

Mai mult decît atît, elevii lui Bogdan Murărescu şi Radenko Toroman pot trage nădejde din ultima evoluţie pe teren propriu, tot din acest noiembrie, cînd au spart gheaţa în „Constantin Jude” cu un total de puncte marcate, 96 în dauna Energiei, care a depăşit cu mult media celor 68 înscrise în cele 3 înfrîngeri pe Bega din luna octombrie.

Mai delicat este însă că oaspeţi sunt orădenii lui Cristian Achim, cu doar un eşec în cont, cel de pe teren propriu, în faţa lui BC Timişoara, dar încă neînvinşi în deplasare, unde, după ce le-au făcut un favor indirect „Urşilor”, impunîndu-se la Dinamo şi Miercurea Ciuc, au învins cu 94:85 în fieful campioanei en-titre din Ploieşti. CS Municipal Oradea este aşadar a doua vizitatoare a galben-negrilor Timişoarei în această primă pătrime a sezonului regulat, după BC Mureşul Târgu Mureş, care să se fi impus în prealabil pe terenul lui CSU Asesoft.

Iar pentru ca emoţiile să fie maxime, cei de pe Crişul Repede descind în „Constantin Jude”, pentru partida de la ora 19,45, de pe locul 2 în Liga Naţională, însă cu un meci mai puţin jucat faţă de liderul Gaz Metan, semn că „Urşii” se pun cu una dintre nucile tari pe acest debut de sezon.

Şi mai bine n-am spune că de fiecare dată cînd au jucat vinerea, cu CSŞ Giurgiu respectiv la CSM Bucureşti, au sfîrşit pe scut…

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: