Timba Timişoara, prim transfer: sârbul Sljivancanin

La peste 3 luni de la ultimul joc de campionat disputat în Liga Naţională 2013-2014, competiţie încheiată de „Urşi” pe locul 12, antepenultimii, cu 3 victorii din 26 de partide, BC Timba Timişoara a anunţat primul transfer al verii, în persoana lui Mladen Sljivancanin, în vârstă de 29 de ani.

Jucătorul sârb, care a evoluat ultimul sezon pentru formatia Borac Cacak, este polivalent, putând fi folosit pe poziţiile 1, 2 şi 3. Sljivancanin este creditat de o bogată experienţă în baschetul european, fiind campion al Germaniei cu echipa Frankfurt Skyliners, în 2006, cu care câştiga şi Cupa Germaniei, un an mai târziu, alături de formaţia germană evoluând şi în Euroligă.

De-a lungul carierei, noul jucător al galben-negrilor, aflaţi în faţa celui de-al treilea sezon în Liga Naţională de baschet masculin, a mai trecut pe la formaţii ca Steaua Roşie Belgrad, Koln sau Samara. Sljivancanin a fost o prezenţă constantă în naţionalele de juniori şi tineret ale Serbiei, alături de care a participat la mai multe ediţii ale Campionatului European.

“Mladen Sljivancanin este un jucător despre care nu trebuie să vorbim noi prea mult. Experienţa pe care o are îl recomandă ca fiind un jucător bun. Sperăm să se adapteze cât mai repede cu noii săi colegi. Poate cea mai mare calitate a sa este polivalenţa. Eu cred că ne va putea ajuta la îndeplinirea obiectivului”, spune preşedintele BC Timba Timişoara, Sebastian Răducanu.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: