Timișoreanca AnneMarie Părău și Tiffany Brown, ex-BCM Danzio, câștigă Liga Europei Centrale cu CSU Alba Iulia

CSU Alba Iulia a deposedat-o duminică pe campioana națională U Vasile Goldiș ICIM Arad de trofeul Ligii Europei Centrale, după câștigarea ultimului act din Final Four, patrulater găzduit sub forma a 4 jocuri, în week-end, în orașul unirii.

Ardelencele pregătite de sârbul Miroslav Popov, avându-le în componență și pe Tiffany Brown, fostă la BCM Danzio, respectiv AnneMarie Părău, timișoreancă trecută în ultimii ani și pe la Sfântu Gheorghe sau Satu Mare, au câștigat finala cu 69:59 (40:36), după un ultim sfert adjudecat cu 17:9.

Fruntașele din Liga Națională câștigau semifinalele de sâmbătă, gazda CSU Alba Iulia în dauna lui Flying Foxes Viena, cu 81:59, iar arădencele, 73:62 cu Piestanske Cajky, din Slovacia.

Arădencele și CSU Alba Iulia sunt în această ordine pe primele două locuri ale primei ligi, înaintea ultimei etape a returului, care include jocurile Phoenix Galați – UVG ICIM, marți de la ora 16 și BCM Danzio – CSM Târgoviște, miercuri de la ora 15, plus restanța Phoenix Galați – CSU Alba Iulia, joi la ora 18. În cazul unor rezultate în limita normalității, ”violetele” Timișoarei ar încheia pe locul 8 iar arădencele pe prima poziție, ceea ce le-ar aduce față în față în prima fază din play-off, în meciuri tur-retur.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + noua =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: