Petrişor, primul cu pasele, Milencovici şi Toth în „best 5” la U20

CSS „Bega” Timişoara a câştigat medaliile de argint în ediţia 2010-2011 a campionatului naţional U20 (53-60 în finala pierdută cu Steaua Turabo Bucureşti), dar a avut şi câţiva sportivi remarcaţi şi premiaţi la sfârşitul turneului. Ca de obicei la astfel de întreceri, votul antrenorilor prezenţi stabileşte cei mai buni jucători şi cel mai bun „cinci”.

Astfel, cel mai bun pasator al turneului a fost desemnat Cătălin Petrişor (CSS „Bega” Timişoara), cu 6 „assist”-uri reuşite. Titlul de cel mai bun apărător a revenit stelistului Horia Cristean. Coşgeterul întrecerii a fost celălalt stelist unanim remarcat, Bogdan Ţibârnă, cu 49 de puncte în două meciuri. „Best five”, echipa turneului, îi cuprinde pe Horia Cristean (Steaua), Zoran Milencovici (CSS „Bega”), Mădălin Gogea (Colegiul „Aurel Vlaicu” Bucureşti, locul al II-lea la marcatori, 47 de puncte), Bogdan Ţibârnă (Steaua) şi George Toth (CSS „Bega”).

De altfel, duelul dintre pivoţii Toth şi Ţibârnă, din finală, a fost cel mai aplaudat de spectatori. George a făcut unul dintre cele mai bune jocuri din ultimul timp (18 pct, 14 reb, 7 blocks), dar Bogdan a fost mai tare de această dată (25 pct, 17reb). Stelistul Ţibârnă a câştigat şi titlul de MVP („most valuable player”) al turneului.

Locul al treilea în campionat a revenit echipei CSS „Viitorul” U-Mobitelco Cluj Napoca, 85-70 în finala mică împotriva Colegiului naţional „Aurel Vlaicu” Bucureşti.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = noua

 


Ultimele articole din categoria Baschet: