„Urşii”, amicale cu sîrbi înaintea turneelor din aprilie

Sebastian Răducanu, managerul general al BC Timba Timișoara, a radiografiat la finalul celor 8 jocuri din Seria 4 (vestică) a Diviziei B de baschet plusurile și minusurile echipei, anticipînd turneele semifinal şi final care urmează să aibă loc și care ar putea aduce promovarea în Divizia A.

“Cred că am avut un sezon bun ținând cont de faptul că am pierdut un singur joc, la Oradea. Echipa începe să se omogenizeze. Eu spun că am făcut o pregătire bună, iar jucătorii cu experiență și cei tineri încep să arate tot mai bine. Pauzele lungi, în schimb, determină fluctuaţii în jocul echipei şi al unor jucători”, a declarat Sebastian Răducanu.

Conform regulamentului Diviziei B, la finalul sezonului tur-retur echipele joacă două turnee, la finalul cărora se stabilesc grupările calificate în faza superioară, adică turneul semifinal. “Vom mai juca patru meciuri pe care sper să le câștigăm pentru că moralul echipei este extrem de important. Aceste jocuri vor contribui și la omogenizarea echipei noastre. Mai mult ca sigur, cele două turnee se vor disputa la Timișoara. Primul va fi în 2-3 aprilie, iar al doilea în 27-29 aprilie. Până atunci, însă, vom juca partide amicale cu echipe din Serbia”, a mai declarat managerul general al BC Timba Timișoara.

Cu gândul la promovare, conducerea „Urșilor” a aruncat o privire și în celelalte serii ale Diviziei B, pentru a vedea potențialul contracandidatelor la un loc în primul eșalon al baschetului românesc. Conform rezultatelor din sezonul regulat și al componenței loturilor, Sebastian Răducanu consideră că CSU Galați, CSA Steaua și Farul Constanța sunt printre favorite. “E clar că ne luptăm cu trei echipe, Galați, Steaua și Constanța. Despre prima, nu am decât un comentariu de făcut: dacă joacă cinstit, sunt foarte puternici. Steaua are trei jucători cu experiență care, deși nu mai sunt la prima tinerețe, pot decide oricând soarta unui joc. Constanța pare o echipă compactă cu jucători puternici din punct de vedere fizic, aici mă refer la Minea, Drăguș și Popa. Dacă reușesc să se omogenizeze, vor fi o nucă tare la turneul final”, a conchis managerul echipei noastre.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Baschet: