Victorie confortabilă pentru ˝lei˝

BC Timișoara a câștigat fără probleme în deplasare la Miercurea Ciuc, împotriva penultimei clasate, BC PH Csikszereda, din localitate. Leii din Banat s-au impus cu scorul de 91 – 74 (21-10; 30-16; 16-23; 24-25), reușind astfel cea de-a opta victorie consecutivă în campionat.

Timișorenii au început în forță partida, reușind să-și asigure un avantaj liniștitor încă de la pauză, când conduceau deja cu o diferență de 25 de puncte. Ca și în precedentele meciuri mai ușoare, Badnjarevic i-a introdus în teren pe parcursul ultimelor două sferturi pe toți jucătorii disponibili pe banca de rezerve.

Principalul marcator și MVP-ul partidei a fost din nou Dominique Archie, acesta reușind 18 puncte și 8 recuperări. L-au urmat Jovanovic, cu 18 puncte, Siriscevic (15p), Popescu (13p), Markovic (6p), Toth (6p), Dragoș Andrei, Păltinișanu și Cuic, reușind câte 5 puncte.

Pentru BC Timișoara urmează un meci foarte dificil în Liga Balcanică, împotriva vicecampioanei Israelului BC Galil Gilboa. Partida se va disputa miercuri.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 1

 


Ultimele articole din categoria Baschet: