Victorie la 20 de puncte pentru BC SCM Timișoara cu secund-divizionara Zlatibor

BC SCM Timișoara s-a impus și în al doilea amical din stagiul de pregătire de la Zlatibor și a ajuns la trei victorii din trei în această perioadă de pregătire. Alb-violeții au trecut de secund-divizionara Zlatibor Cajetina cu 90-70, cu Popa Calotă ca cel mai bun marcator. Pentru „lei” urmează confruntarea amicală cu Steaua CSM Eximbank București.

Octavian Popa Calotă

Octavian Popa Calotă – cel mai bun marcator al „leilor” în meciul cu Zlatibor

Echipa timișoreană se află în cantonament la Zlatibor unde a jucat un al doilea amical marți cu formația clasată pe locul 7 în liga secundă din Serbia, KK Zlatibor Cajetina. Alb-violeții s-au distanțat încă din prima repriză după ce și-au adjudecat sferturile unu și doi cu 28-21 și 22-12, astfel că la pauza mare conduceau cu 50-33. Partea a doua a fost  mai echilibrată în ceea ce privește evoluția scorului, cu sfertul trei încheiat la egalitate 17-17, iar ultimele zece minute le-au revenit elevilor  lui Nenad Mandic cu 23-20, astfel că partida s-a încheiat cu victoria bănățenilor, scor 90-70.

Cu 15 puncte în cont Octavian Popa Calotă a fost  cel mai bun marcator al „leilor”, secondat de Adrian Diaz și Marko Cakarevic cu câte 14 puncte. Pentru BC SCM Timișoara au mai înscris: Mladen Jeremic 13 puncte, Milos Komatina  11, Georgian Păun 7, Ionuț Drăgușin 6, Zoran Milencovici 5, Alexandru Albu 2, Nikola Otasevic 2 și Andrei Ghiriș 1.

Alb-violeții dispută în această seară primul amical cu o formație din Liga Națională, Steaua CSM Eximbank București, una din favoritele la titlu și în acest sezon. Meciul cu bucureștenii se va disputa tot la  Zlatibor, iar pe 3 septembrie timișorenii încheie seria amicalelor în țara vecină cu întâlnirea de la Uzice cu gazda Sloboda. Până acum „leii” au obținut trei victorii în duelurile amicale pe care le-au avut cu formații din Serbia, după  90-71 la sala Constantin Jude cu Vojvodina Novi Sad, 74-64 cu Borac Cacak și 90-70 cu Zlatibor Cajetin, ultimele două în cantonament.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: