Zoran Milovic (BC Timba): „Dacă am fi marcat jumătate din liberele ratate am fi câștigat meciul”

BC Timba Timișoara a pierdut la limită, 68-70, disputa din etapa 20 a Ligii Naționale cu CSU Atlassib Sibiu. „Urșii” nu au putut profita de problemele din lotul sibian și de procentajul foarte slab al adversarilor de la distanță, ratând victoria după ce au ratat 12 aruncări libere. Pentur secundul lui Timba, Zoran Milovic, cel care a venit la finalul meciului pentru declarații, diferența s-a făcut la liberele ratate și la recuperări.

Zoran MilovicGazdele de la Timba au avut 25 de recuperări, în timp ce oaspeții au avut 45 de recuperări, dintre care 18 ofensive, tot atâtea mingi câte au recuperat galben-negrii în apropierea propriului coș. „E foarte greu să vorbești  după ce pierzi un meci ca ăsta. Avem cu 20 de recuperări mai puțin ca ei și am ratat 12 libere. Am revenit în joc cu toată această statistică, dar e foarte greu. Vreau să felicit jucătorii noștri pentru că au luptat și au arătat că vor să lupte. În ultimele momente s-au grăbit să finalizeze. Cred că trebuia să mai folosim 5, 6 secunde. Cred că am pierdut meciul la recuperări și la aruncări libere. Dacă am fi marcat jumătate din liberele ratate am fi câștigat meciul”, a declarat Zoran Milovic. Timba a beneficiat de 17 libere și a transformat doar 5 dintre acestea. Jucătorii de la CSU Atlassib Sibiu au avut 23 de vizite la linia de fault și au înscris de 22 de ori.

Timba rămâne pe poziția a 12-a, retrogradabilă, cu 22 de puncte (4 victorii și 14 înfrângeri), formația pe care speră să o mai ajungă până la final, SCMU Craiova, este pe 11 cu 23 de puncte (6 victorii/11 înfeângeri). Secundul „urșilor” a vorbit și despre situația în clasament. „Situația este foarte rea pentru noi. Avem probleme mari dar avem o șansă mare să rămânem în ligă. Avem trei meciuri acasă și trebuie să încercăm să câștigăm. Cred că trebuie să dăm mai mult la antrenamente și la ora meciului și cred că va fi mai bine”, a mai spus Zoran Milovic.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − 1 =

 


Alte articole legate de acest subiect: