Biea Boxing Gym, inaugurare: ”E o sală care se adresează atât profesioniştilor cât şi celor care vor să facă sport pentru ei. Pot alege între box, kick-boxing şi MMA. Avem însă în plan să introducem pe parcurs noi ramuri sportive. N-am înţeles niciodată decizia de a închide sălile de sport atâta timp cât nu a fost nici un focar de infecţie cu Covid-19 în nici o sală de sport iar sportul stimulează natural imunitatea”

Flavius Biea deschide luni o sală nouă de sport, ”Biea Boxing Gym” oferind un cadru optim în vederea pregătirii la nivel competiţional dar și pentru practicanții sportului de masă dornici de mișcare. Momentul redeschiderii sălilor de sport după abuziva și total nejustificata impunere normativă implementată de decidenți de a le sista activitatea în întreg județul Timiș aproape coincide cu cel al inaugurării unui nou amplasament destinat activităţilor fizice.

Pugilistul profesionist Flavius Biea şi soţia sa, Roxana, lucrează încă din luna august la amenajarea unei săli cu box care îşi propune să se adreseze atât practicanţilor la nivel de amatori, pentru întreţinere şi în general pentru o viaţă sănătoasă, cât şi celor care participă la competiţii.

Momentul deschiderii „Biea Boxing Gym”, de pe Calea Torontalului, se va produce luni, fiind amânat cu o lună din cauza închiderii tuturor sălilor de sport din judeţul Timiş ca parte a impunerilor restrictive adoptate de autorități fără pic de justificare, decizie la care însă tocmai s-a renunțat, începând cu acest weekend.

Boxul nu va fi singura activitate sportivă disponibilă în cadrul sălii lui Flavius Biea, urmând să fie programate şi şedinţe de kick-boxing şi MMA pe care le vor ţine sportivi consacraţi la nivel naţional şi internaţional.

„Biea Boxing Gym nu este doar o nouă sală, pentru noi este o comunitate frumoasă, sunt oamenii care ne-au urmat peste tot indiferent de locaţie, sunt cei cu care am legat prietenii. Din respect pentru ei am vrut ca această nouă sală să îndeplinească toate condiţiile necesare pentru un antrenament reuşit şi totodată să fie locul în care să putem găzdui competiţii pentru micii sportivi. Am început lucrările în luna august în speranţa că vom putea face inaugurarea oficială pe 7 noiembrie, însă din păcate situaţia în ceea ce priveşte restricţiile cauzate de Covid-19 ne-a încetinit. În momentul de faţă mai sunt de pus la punct anumite detalii privind designul, aceste lucrări urmând să fie efectuate pe parcurs. Ne-am dorit foarte mult ca toţi iubitorii sporturilor de contact să ne treacă pragul, aşa că momentan ei pot alege între box, kick-boxing şi MMA. Avem însă în plan să introducem pe parcurs noi ramuri sportive. Este o sală care se adresează atât profesioniştilor, cât şi celor care vor să facă sport pentru ei. Sunt antrenamente şi clase diversificate pentru fiecare categorie. Nu am înţeles niciodată decizia de a închide sălile de sport atâta timp cât nu a fost nici un focar de infecţie cu Covid-19 în nici o sală de sport, iar sportul stimulează natural imunitatea. Mă bucur însă că s-a reanalizat această decizie şi că sălile de sport îşi vor deschide din nou porţile”, a declarat boxerul profesionist Flavius Biea.

Acest articol a fost publicat în Box, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 5

 


Ultimele articole din categoria Box: