Ca prim pas spre titlul european, Flavius Biea luptă în „Gala Timişoara – Capitala Boxului” pentru titlul naţional al profesioniştilor la semimijlocie

Timişoreanul Flavius Biea boxează pe 29 martie, la Sala „Constantin Jude”, pentru titlul naţional la profesionişti, în cadrul Galei Timişoara – Capitala Boxului. Toţi amatorii acestui sport sunt aşteptaţi să fie alături de el în primul pas spre titlul european, în meciul susţinut împotriva lui Robert Cristea.

Flavius Biea este născut la Arad, dar de la o vârstă fragedă se antrenează la Timişoara, la sala unchiului său, Gheorghe Biea, el reprezentând cu mândrie oraşul de pe Bega la cel mai înalt nivel. Flavius se poate lăuda cu un bilanţ excelent la profesionişti: şase victorii din şase meciuri desfăşurate, dintre care trei prin knock-out. La amatori el a fost multiplu campion european şi mondial la cadeţi şi juniori. În vârstă de 24 de ani, pugilistul timişorean are ca scop final titlul european la categoria sa.

Sâmbătă, 29 martie, la Timişoara se pune în joc centura pentru titlul naţional la categoria semimijlocie. În cadrul unei gale cu 5 meciuri la profesionisti, unul mai tare ca celălalt, pugilistul timişorean Flavius Biea îşi va încerca forţele împotriva lui  Robert Cristea, într-o partidă cu  8 runde. Boxerul bucureştean Robert Cristea are 31 de ani, 1,70 metri înălţime, iar palmaresul său include la profesionişti 4 victorii, toate prin prin knock out, şi 27 de înfrângeri.

Va fi meciul vedetă al unei seri de spectacol total în care vor mai urca în ring Pantera Tănăsie, Denis Krienger, Apodaresei Ciprian şi Nicola Milacic.

Meciul programat în Gala organizată de CS Banatul Timişoara, în parteneriat cu  Primăria Timişoara, reprezintă doar primul pas pe care Flavius îl face în dorinţa sa de a obţine centura de campion european. El îi va avea alături în efortul său pe câţiva dintre cei mai importanţi boxeri români, Mihai Leu fiind unul dintre invitaţii speciali ai Galei.

Desigur, din ring nu vor lipsi deja celebrele animatoare, iar atmosfera va fi una de cel mai înalt nivel.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = opt

 


Ultimele articole din categoria Box: