Dani Kozma completează salba medaliilor lui CSM Timișoara pe 2017 cu un bronz la +80 la Naționalul de juniori 1

Pugiliștii de la CSM Timișoara și-au mai trecut în cont încă o medalie pe acest an prin izbânda lui Dani Kozma de a urca pe podiumul categoriei de greutate +80 de kilograme din cadrul Campionatului Național de juniori 1 al Federației Române de Box, derulat în miez de august la Târgu Jiu.

Dani Kozma și Nicolae Ispas

 

Kozma, în vârstă de 17 ani, a obținut locul 3 și medalia de bronz în competiția națională a juniorilor mari găzduită pe malurile Jiului, ridicând astfel la cinci numărul clasărilor pe podium în anul în curs ale boxerilor pregătiți la Clubul Sportiv Municipal de antrenorul emerit Nicolae Ispas și fiul său, profesorul Orlando Ispas.

Timișorenii au în palmaresul pe 2017 și o medalie de aur, adjudecată de Alexandru Năstruț la Campionatul Național de juniori 2, în fapt cadeți, sportivul în vârstă de 14 ani și instruit de două sezoane la CSM impunându-se în cadrul categoriei de greutate 68 de kilograme. În plus, Năstruț a urcat în actuala stagiune în ring și pentru România, cu prilejul Campionatului European rezervat categoriei sale de vârstă, a juniorilor 2, obținând un creditabil loc 5 în concursul continental găzduit de Râmnicu Vâlcea.

Tot la grupa sa de vârstă, și anume 14-16 ani, colegul de club Mihai Andrei s-a clasat pe locul 3 în competiția pe țară a categoriei 52 de kilograme, medaliat cu bronz pentru CSMT la Campionatul Național.

Clasări tot pe a treia treaptă a podiumului au semnat în cadrul sezonului în curs și alți reprezentanți ai grupării locale CSM, dar la categorii superioare de vârstă, de exemplu Samuel Cânța la Campionatul Național de Tineret derulat la Brăila, sportivul din generația 1995 boxând la 75 de kilograme în concursul U22 de la Dunăre, dar și Doru Cătălin Livădariu, în cadrul Cupei României pentru seniori, la Bacău, încrucișând mânușile la +91kg.

Sezonul intern nu este însă gata pentru pugiliști, luna octombrie propunând o reuniune națională rezervată celor de la tineret la Bacău iar în noiembrie fiind programată o gală pe țară a seniorilor, la București.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = saptesprezece

 


Ultimele articole din categoria Box: