Flavius Biea își încrucișează mânușile în main-event-ul galei „Boxing Fight Championship” cu un pugilist din Tanzania

Flavius Biea va da piept în main-event-ul galei „Boxing Fight Championship” cu un pugilist din Tanzania. În joc va fi atunci centura IBA intercontinentală la categorie semi-mijlocie (super welterweight, 69,8 kilograme) deţinută de Biea. Flavius Biea a cucerit centura IBA intercontinentală la categoria semi-mijlocie în vara anului trecut, la sala „Constantin Jude”, după un meci cu mexicanul Jesus Gurrola.

Gala „Boxing Fight Championship” din 28 martie va fi transmisă în direct de postul TVR 1.

Tanzanianul Meshack Mwankemwa Ambukege, în vârstă de 23 de ani, va primi pe 28 martie, la sala „Constantin Jude”, a 11-a şansă de a boxa cu un titlu pe masă. „Smart Boy”, cum este cunoscut sportivul african, are, în ciuda vârstei fragede, o experienţă bogată în ringul profesioniştilor.

A strâns 29 de meciuri, având mâna ridicată la final în 20 dintre ele. Alte două le-a încheiat la egalitate, iar şapte le-a pierdut. Mwankemwa, debutant la vârsta majoratului în boxul profesionist, a fost campionul ţării sale la categoria semimijlocie, pierzând în schimb meciurile disputate pentru trei titluri ale cunoscutei organizaţii World Boxing Organisation (WBO). În afara ţării sale a mai boxat de trei ori în Rusia şi câte o dată în Ungaria, Thailanda şi Namibia.

Vor mai urca în ringul ce va fi montat atunci la sala „Constantin Jude” pugiliştii Florin Cardoş, Lucian Lazăr, Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Valentin Petruţ, Daniel Bădulescu, Mădălin Mogoş, Mihai Desrobitu şi David Vinţan.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Box: