Prima ediţie a galei de box amator „Cupa Flavius Biea”

După ce a organizat, recent, „Noaptea Spartanilor 2”, gală de box profesionist în care a cucerit centura intercontinentală IBA, Flavius Biea îşi mută interesul asupra pugiliştilor amatori. În data de 2 august, Biea Promotion va organiza la sala „Mircea Albu”, situată pe strada Amforei, prima ediţie a „Cupei Flavius Biea”. Evenimentul va începe la ora 17 şi se va adresa doar boxerilor amatori.

Vor participa sportivi legitimaţi la cluburile Biea Promotion, Viitorul Timişoara, LPS Banatul Timişoara, CSM Timişoara, CSM Lugoj, CSM Reşiţa, Pantera Academy Boxing şi Ruben Stoia Boxing Club Arad. Vor fi cel puţin 12 meciuri la toate categoriile de vârstă, accentul urmând să fie pus pe copii.

Gala organizată de Biea Promotion este susţinută financiar de Consiliul Judeţean Timiş.

„Vrem să descoperim noi talente care să poată facă pasul la profesionişti la împlinirea vârstei de 18 ani. Avem în plan organizarea în fiecare an a trei gale de box profesionist şi a alte trei-patru gale de box amator. Acestea din urmă se vor desfăşura doar la Timişoara. Ideea de a organiza gale de box şi de a creşte sportivi în cadrul Biea Promotion a pornit de la o discuţie avută cu soţia mea. Acest proiect este pus pe picioare de Roxana”, a declarat Flavius Biea.

Intrarea la prima ediţie a „Cupei Flavius Biea” va fi liberă.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Box: