Antrenorul anului în Timiș, Zlatomir Balojin: ”Dacă autorităţile nu pot ţine un sportiv care va merge la Jocurile Olimpice, atunci închidem porţile şi ne lăsăm de treabă”

Desemnat antrenorul anului 2018 în sportul timișean, Zlatomir Balojin, de la CSM Timișoara, a adus vești proaspete cu ocazia Galei Sportului, desfășurată de la ora 17 la Restaurantul Flora, în legătură cu sportivul său Alexandru Laurențiu Danciu. Canotorul din fruntea ierarhiei celor mai buni sportivi din Timiș în topul individual olimpic pe 2018 va face parte din flotila ”tricoloră” cu destinație peninsulară, implicând un pas înainte cu vedere spre Țara Soarelui Răsare, ceea ce obligă pe plan local. 

Zlatomir Balojin și Alexandru Danciu, antrenorul și sportivul anului 2018 în Timiș, de la secția de canotaj a CSM Timișoara

Zlatomir Balojin și Alexandru Danciu, antrenorul și sportivul anului 2018 în Timiș, de la secția de canotaj a CSM Timișoara

Gheață la mal pe canalul Bega, însuflețire sportivă pe faleză, în incinta Restaurantului Flora, unde în această după-amiază a avut loc evenimentul festivității de premiere prilejuit de ”Gala Sportului” din județul Timiș în 2018, în luminile rampei aflându-se în prim-plan antrenorul emerit Zlatomir Balojin, antrenor al anului, în fruntea secției de canotaj la CSM Timișoara și a Asociației Județene de Canotaj Timiș, disciplină care a oferit 4 sportivi între primii 10 clasați în ierarhia individuală olimpică, în frunte cu vârful de lance Alexandru Laurențiu Danciu, numărul 1.

”Astăzi am primit vestea de la antrenorul federal, Laurenţiu Danciu va pleca în Italia, ceea ce înseamnă că se va pregăti pentru Jocurile Olimpice… Au fost mari sacrificii din partea autorităţilor şi în primul rând a CSM-ului, şi dorinţa sa de a rămâne. A avut oferte foarte mari, de la Steaua, la Dinamo… Dar a stat de vorbă cu mine, că se poate practica şi aici canotajul de mare performanţă. Dacă autorităţile nu pot ţine un sportiv care va merge la Jocurile Olimpice de vară, atunci închidem porţile şi ne lăsăm de treabă…”, a spus antrenorul Zlatomir Balojin la ”Gala Sportului”. 

În fotografie, de la dreapta la stânga, antrenorul Balojin, canotorul Danciu și președintele CSM Timișoara, Lucian Reclaru. Revenim cu alte declarații dar și o consemnare cu suport fotografic pe marginea evenimentului orchestrat de DJST Timiș.

 

Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: