Canotajul timișorean, patru locuri 3 la Campionatul Național de ergometru pentru juniori

Canotajul timișorean a urcat pe podium la Botoșani cu ocazia Campionatului Național de ergometru, ultimă întrecere internă majoră a sezonului rece înaintea inaugurării celui cu vâslele pe apă, nu doar prin Adrian Cionca între seniori, ci și în probele categoriilor juvenile, mai precis la simplu, atât la junioare I cât și la junioare III, precum și la categoria ușoară a băieților, dar și în echipajul de 4 al juniorilor II. În toate cazurile a fost vorba de ocuparea locului 3.

sigla css bega

 

Andreea Popa, de la CSȘ Bega Timișoara, a cucerit medalia de bronz în întrecerea junioarelor 1, cu timpul de 7.28,4, după Andreea Garpinoiu, de la CS Ceahlăul Piatra Neamț, și Ancuța Bodnar, de la CSȘ Orșova.

Tot pe locul 3 într-o întrecere individuală și colega sa de club Andreea Mădălina Ganță, la junioare III, în 3 minute și 56 de secunde, după Ancuța Ungurean (CS Mureșul Târgu Mureș) și Cornelia Tincu (LPS Iași), care a devansat-o pentru medalia de bronz cu o jumătate de secundă.

Tot la simplu, dar în întrecerea categoriei ușoare a băieților, David George Balosin, de la CSM Timișoara, cu timpul 6.54,1, după juniorii Popa (CSM Călărași) și Mitrea (CSM Suceava).

Echipajul de 4 al juniorilor II de la CSȘ Bega Timișoara a urcat tot pe locul 3, în componența Denis Robert Nichitean, Mihai Eduard Vasile, Bogdan Țuțuian și Alexandru Crașovan. Timpul total a fost de 27 de minute, 25 de secunde și 20 de sutimi. Timișorenii au încheiat în urma celor de la CS Știința Constanța și CSM Suceava.

Alte clasări în apropierea podiumului au reușit pentru canotajul de pe Bega și Alexandru Danciu, de la CSM Timișoara, la juniori II, al cincilea, Arian Paul Isac (CSM), tot pe 5 la categoria ușoară,

Adriana Surupăceanu (CSȘ Bega) s-a clasat a șasea la juniori II, iar fetele de la CSM Timișoara au mai izbutit clasări pe locurile 5 și 6 cu echipajele de doi ale junioarelor II respectiv pe 4 și 5 la junioare III.

La Campionatul Național de ergometru pentru juniori, victoriile în cele 18 probe au fost împărțite de 9 cluburi din țară, în frunte cu CSM Călărași și CS Mureșul Târgu Mureș – fiecare câte 3; Știința Constanța, CS Botoșani, CSM Suceava, Ceahlăul, LPS Nicolae Rotaru Constanța – câte două titluri respectiv CSA Steaua și CSȘ Orșova – câte o medalie de aur.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Canotaj: