Donci cîştigă Cupa României, Cionca şi Pataki încheie pe 2

CS Universitatea Timişoara a mai adjudecat un trofeu pe final de an, prin multiplul campion naţional Daniel Donci, care a dominat cu un timp foarte bun categoria uşoară a Cupei României la ergometru, ultimă competiţie internă pe 2012, contînd şi drept criteriu de selecţie pentru loturile naţionale.

Concursul desfăşurat la Snagov a încheiat o săptămînă de testări rezervată celor mai buni canotori din ţară, tot în vederea trierii selecţionabililor în vederea conturării echipajelor în flotila naţională pentru întrecerile internaţionale din 2013.

Adrian Cionca, tot de la CS Universitatea, şi avîndu-l coleg de echipă pe Robert Pataki, revenit după 3 ani pe apele canotajului, a obţinut locul 2 în întrecerea pe echipe a Cupei României la ergometru, duoul timişorean fiind depăşit de puţin de CSA Steaua.

Biroul Federal al F.R. Canotaj va decide concluziile în urma testărilor şi criteriului de selecţie din această săptămînă, cu posibilitatea ca sportivii timişoreni să se regăsească la anul în lotul naţional.

Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = doi

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: