Echipajul Atlantic4 va vâsli din 12 decembrie două luni în traversarea Oceanului Atlantic

Andrei Roșu, Ionuţ Olteanu, Vasile Oșean şi Marius Alexe sunt cei care vor traversa Atlanticul vâslind, în cadrul celei mai grele curse de canotaj din lume: Talisker Whisky Atlantic Challenge.

În La Gomera, locul de start, cvartetul românilor va petrece următoarele două săptămâni alături de organizatorii evenimentului şi de celelalte echipe participante, înainte de startul marii curse de traversare a Oceanului Atlantic, programat pe 12 decembrie 2017. Pentru această provocare, sportivii s-au antrenat 2 ani și vor petrece două luni vâslind, în largul Oceanului Atlantic, pe apele căruia vor parcurge peste 5.000 de kilometri.

Echipa concurează cu un scop nobil, susţinând cauza socială de a construi, alături de HOSPICE Casa Speranței, un campus socio-medical la Adunaţii Copăceni, destinat copiilor diagnosticaţi cu boli rare sau limitatoare de viaţă.

Atlantic4, prima echipă românească care va traversa Oceanul Atlantic vâslind, efectuează luni deplasarea spre locul de start al marii curse, La Gomera, una dintre principalele insule ale arhipelagului Canare (foto: echipajul în vizită la copiii de la Hospice / www.atlantic4.ro).

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 7

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: