GALERIE FOTO. Canotajul, la SmartFit Studio 2 Timișoara. ”Cupa României” la ergometru individual și pe echipe, seniori și juniori

Imagini surprinse de Mohamed Awad la prima întrecere din 2015 în calendarul Federației Române de Canotaj, ”Cupa României” la ergometru pentru seniori și juniori, individual și pe echipe, desfășurată sâmbătă de la ora 10 la SmartFit Studio 2 din Calea Buziașului 11, în sud-estul Timișoarei.

Foarte bună gazdă pentru a doua oară în ultimele luni, pe timp de iarnă, a canotajului de pe malurile Begăi, SmartFit Studio 2 a fost luată sâmbătă dimineața cu asalt de sportivi și antrenori, arbitri și membri ai juriului, pentru prima competiție din acest an a FRC, disputată pe ergometre Concept II, și anume ”Cupa României”, constând în simularea pe uscat a vâslitului pe distanța de 2.000 de metri, o mie în cazul juniorilor III.

Timișoara s-a numărat între cele 4 centre din țară care a organizat concursul atât la seniori cât și la juniori, alături de Năvodari, Fălticeni și Iași, la seniori mai disputându-se și la CNS Snagov respectiv Fethyie iar la nivel juvenil și la Orșova. Întrecerile din Banat au reunit sportivi ai grupărilor locale CSM, CSȘ Bega, CSU Politehnica și CS Banatul dar și din zonă.

Întrecerile au inclus probe și pentru categoria ușoară, la băieți și fete, atât la seniori cât și la juniori, toate categoriile de concurs fiind atât cu ierarhizare individuală cât și pe echipe.

Vom reveni cu rezultatele, dar iată mai întâi imagini de la competiție…

 

Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: