A doua tură ciclistă bănățeană Verde pentru biciclete în 2015

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 5 iulie 2015, cea de-a doua tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an. Va fi o provocare inedită pentru participanți în sensul că se va pedala pe pista de biciclete către Serbia, ceea ce, dat fiind faptul că este vorba despre un traseu lung, implică recomandarea din partea organizatorilor ca doar pasionații cu experiență în pedalări de anduranță să se alinieze la start. Este așadar preferabil accesul strict al acestui tip de practicanți.

11418230_1094804913880384_1257679831_n

 

 

Această tură bănățeană este cea de-a doua dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Platforma Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 08:30. Organizatorii îi invită pe toţi amatorii mersului pe două roţi să îi însoţească de la ora 09:00 pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” Utvin – Sânmihaiu Român – Uivar – Otelec – retur. Lungimea traseului este de aproximativ 75 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Este un traseu accesibil tuturor tipurilor de bicicletă și tuturor categoriilor de vârstă. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante.Participanții sunt rugați să aibă la purtător camere de bicicletă de schimb și protecție solară.

Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Pentru detalii, organizatorii pot fi contactați la numărul de telefon 0741505463, persoană de contact fiind Daniel Mărgăuan, coordonator de tură.

 

”Vă aşteptăm cu drag la cea de-a doua pedalare de weekend marca VpB din acest an!”, este îndemnul lansat de Romina Faur, Project Manager “Verde pentru Biciclete” (Tel: 0744614156).

“Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega. 

contact@pedaleaza.rowww.pedaleaza.ro  /  www.facebook.com/verdepentrubiciclete

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: