A șasea ediție a Cupei Max Ausnit, sâmbătă circuitul în Lugoj, duminică 117km fond spre Surduc, cu aproape 1.000m diferență de nivel

Cupa ”Max Ausnit” la ciclism a ajuns în acest an la ediția a VI-a iar la reuniunea internațională pe două roți din 2017 valoarea premiilor depăşeşte 10.000 de euro, în condițiile în care taxa de participare este 0. Evenimentul şi-a extins formatul şi va avea loc în zilele de 29-30 iulie. Sâmbătă de la ora 17, în centrul Lugojului se va desfăşura etapa de Circuit, iar duminică se va da startul probei de fond pe un traseu lung de 117 kilometri, cu aproape 1.000 de metri diferență de nivel, care va constitui o încercare dificilă, atât pentru profesioniști cât și pentru amatori.

Programul ediției din acest an este după cum urmează:

Sâmbătă, 29 iulie / Centru Lugoj, platou Casa de Cultură
10:00 – 16:00 Ridicarea pachetelor de concurs
12:00 – 15:30 Workshop ”Cursele de şosea: organizare si participare” / CottonTex
15:00 – 23:00 Muzică electronică, DJ James Braddock
17:00 START Etapa 1 Circuit
20:00 Festivitatea de premiere, Tombolă pentru spectatori.

*
Duminică, 30 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, parcarea A&O Trucks Stop
11:00 START Etapa 2 Fond
13:30 Sosirea primilor concurenţi
17:00 Festivitatea de premiere.

Traseul cuprinde următoarele puncte de reper: Lugoj – Cireșu – Crivina – Hăuzești – Surducu Mic – Cliciova – Dobrești – Fădimac – Cliciova – Hezeriş.

La competiție vor participa în jur de 400 ciclişti din România, Ungaria, Italia, Serbia, Franţa, Ucraina, Republica Moldova, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii.

Dintre cluburile participante amintim: CSA Steaua Bucuresti, Tuşnad Cycling Team, Mugenrace Team Prolog – din Ungaria, câştigători la categoriile din care au făcut parte în anii trecuţi, Nomad Merida CST, BikeXpert Racing Team – clasaţi pe podium la categoriile din care au făcut parte ediţiile precedente, ori CS Torpedo Vectra Zărneşti – o echipă de tradiţie în Romania (juniori). ”Şi în acest an avem o serie de noutăţi. Tricourile primite de invingători vor avea culoarea Fuchsia, care astfel devine un simbol oficial al competiţiei. Cu aceasta ocazie organizăm un concurs pe pagina facebook.com/CupaMaxAusnit la care marele premiu este o cursieră în valoare de 4000 lei. Sâmbătă vom avea un concert de muzică electronică suţinut de DJ James Braddock. Spectatorii vor putea participa la tombola gratuită, iar cei care au la ei un element de culoare Fuchsia vor avea şansă dublă la câştig” ne-a declarat Alexandru Popa, vicepresedintele ACS Ciclism Dumbrăviţa.

Înscrieri pe www.raceday.ro

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: