Ediția a VII-a a Cupei Max Ausnit, organizată de ACS Velocitas pe 21 iulie în zona Lugojului. Trafic rutier restricționat în intervalul orar 10-15 pe sectoarele de drum incluse în traseul cursei cicliste pe șosea

În toi și în prim-plan la nivel mondial este Tour de France, tot în sportul cu pedale și pe două roți anunțat fiind pe plan intern un tradițional concurs care revine astfel la ceas de vară pe dealurile Lugojului și nu numai. Iată anunțul organizatorilor privitor la restricționarea circulației pe sectoarele de drum incluse în traseul cursei cicliste.

Cursa de ciclism pe șosea Cupa ”Max Ausnit” va avea loc sâmbătă la cea de-a VII-a sa ediție, în data de 21 iulie, în județul Timiș. Competiția se va desfășura sub forma unei probe de fond pe un traseu lung de 121 km, cu aproape 1.000 de metri diferență de nivel, care va reprezenta o provocare atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru cei amatori.

Traseul traversează următoarele localități din județul Timiș, cu plecarea de pe centura ocolitoare a Lugojului, din parcarea privată A&O Truck Stop: Tapia – Măguri – Cireșu – Criciova – Crivina – Hăuzești – Fârdea – Drăgșinești – Mâtnicu Mic – Bucovăț – Dumbrava – Răchita – Mânăștiur – Leucușești – Bethausen – Cladova – Ohaba Lungă – Dobrești – Lăpușnic – Bara – Fădimac – Balinț – Bodo – Nevrincea – Cliciova – Valea Lungă – Hezeriș. Sosirea, în dealul Hezerișului, Lugoj.

La competiție vor participa în jur de 400 ciclişti din România, până în acest moment fiind înscriși participanți din Ungaria, Italia, Serbia, Franța, Ucraina, Republica Moldova, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii.

Program

Vineri, 20 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, Parcarea Privată A&O Truck Stop

16:00 – 20:00 Ridicarea pachetelor de concurs

Sâmbătă, 21 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, Parcarea Privată A&O Truck Stop

09:00 Ședința Tehnică

10:00 START

12:30 Sosirea primilor concurenți

16:00 Festivitatea de premiere.

Evenimentul organizat de ACS Velocitas din Dumbravița nu include taxă de participare, valoarea premiilor depășind în schimb 6.000 de euro. Întrecerea e ținută în colaborare cu Federația Română de Ciclism iar în aceeași dată se va organiza și ultima etapă a Campionatului Național de Șosea. Competiția se desfășoară cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, al Primăriei Municipiului Lugoj și cu acordul Uniunii Internaționale Cicliste, având sponsor principal Societatea Ausnit, Olariu și Asociații.

Atenționăm conducătorii auto cu privire la restricțiile de circulație impuse în intervalul orar 10.00-15.00 pe traseul cursei prezentat mai sus! Mai multe informații se regăsesc pe site-ul oficial raceday.ro

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: