Elvețieni triumfători în etapa I din Absa Cape Epic 2019. VIDEOx2

624 de kilometri și 16.650 de metri de cățărare cumulată sunt reperele ediției 2019 din această săptămână în Absa Cape Epic, competiție mondială etapizată de top în mountain bike. Iar după ce au câștigat prologul pe 21 de kilometri și 600 de metri de cățărare, campionul olimpic și mondial Nino Schurter și compatriotul său Lars Forster au triumfat și în runda inaugurală a competiției sud-africane pe două roți, reunind la start amatori și profesioniști, pe mai multe categorii de concurs. Câteva detalii adiționale, fotografii și înregistrări video…

Elvețienii au câștigat etapa I cu timpul de 4 ore, 24 de minute, 4 secunde și 6 sutimi, cu două minute și 51 de secunde avans la finele celor 111 kilometri în fața lui Manuel Fumic din Germania și Henrique Avancini din Brazilia, deja la 3:33 în urmă ca timp cumulat și prin prisma prologului. Runda secundă este ceva mai scurtă, 90 de kilometri din Hermanus în Oak Valley, pe traseul desemnat în provincia sud-africană Western Cape, însă cu escaladări însumând 2.250 de metri.

Iar precum la masculin, și ierarhia feminină este dominată de câștigătoare atât în runda prolog cât și în etapa inaugurală, Annika Langvad din Danemarca și Anna van der Breggen din Olanda încheind parcursul de peste 100 de kilometri în 5 ore, 9 minute, 11 secunde și 4 sutimi, cu peste 3 minute în fața echipei pereche de pe locul 2, elvețiano-poloneză.

Lars Forster of SCOTT SRAM leads the race during stage 1 of the 2019 Absa Cape Epic Mountain Bike stage race held from Hermanus High School in Hermanus, South Africa on the 18th March 2019.
Photo by Nick Muzik/Cape Epic

Ladies lead bunch during stage 1 of the 2019 Absa Cape Epic Mountain Bike stage race held from Hermanus High School in Hermanus, South Africa on the 18th March 2019.
Photo by Greg Beadle/Cape Epic

Nino SCHURTER (SUI) and Lars FORSTER (SUI) of team Scott-SRAM MTB-Racing during stage 1 of the 2019 Absa Cape Epic Mountain Bike stage race held from Hermanus High School in Hermanus, South Africa on the 18th March 2019.
Photo by Greg Beadle/Cape Epic

VIDEO 1

VIDEO 2

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: