Etapa 4 din tura ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete”, circuit pe 90km de la Muzeul Satului prin circularul Charlottenburg

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 26 august 2017, cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană marca VpB dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul inițiatorilor este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate în comuniune cu natura prin plimbări pe bicicletă.

Iată detalii din partea organizatorilor pe marginea proximului eveniment, din weekend.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Muzeul Satului, la ora 8:00. Bicicliștii iubitori de ture sunt invitați să se alăture grupului de la ora 08:30, pe traseul: Muzeul Satului – Giarmata VII – Giarmata – Ianova – Lac acumulare Ianova – Pădure Ianova – Nădaș – Buzad – Charlottenburg – Remetea Mică – Bencecul de Jos – Bencecul de Sus – Giarmata – Giarmata Vii – Muzeul Satului. Lungimea traseului este de aproximativ 90 de kilometri, durata de parcurgere fiind de aproximativ 8 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate avansat, dată fiind distanța, așa încât este recomandată participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip cross country și mountainbike corespunzător echipate şi este recomandată purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Organizatorii roagă participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.

Pentru detalii:

0741202162, persoană de contact Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene;

0751029494, persoană de contact Victor Moisa, coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.

contact@pedaleaza.ro /   www.pedaleaza.ro  /  www.facebook.com/verdepentrubiciclete

“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.

 

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 8 = cincizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: