GALERIE FOTO. Lugojul pedalează: aproape 400 de lugojeni, pe bicicletă în primul weekend din aprilie

Campania “Lugojul Pedalează” şi-a derulat duminică, 6 aprilie, o nouă ediţie, de această dată pe platforma unei multinaţionale.

După întâlnirea de la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde s-au împărţit baloane cu heliu şi numere de înmatriculare, bicicliştii au pedalat până la fabrica germană Hella însoţiţi de echipajele de Poliţie Locală şi Naţională, dar şi de Jandarmerie.

Pe platforma multinaţionalei cicliştii au fost aşteptaţi de reprezentanţii Hella cu un mesaj de bun venit, după care cei prezenţi au primit 400 de plase de cumpărături ecologice şi calendare de perete Lugojul Pedalează.

“Hella sprijină prin toate mijloacele acţiunile sportive şi de această dată am ales să fim alături de campania Lugojul Pedalează pentru a promova mişcarea în aer liber”, a declarat Daniel Bogdan, reprezentantul companiei.

A fost apoi rândul trupei de “roboţi” Street Dance Lugoj să se afirme în aplauzele tuturor. Organizatorii au mai oferit şi trei căşti pentru bicicletă în urma unei extrageri bazate pe numerele de bicicletă. Cel mai norocos lugojean a câştigat un tur complet al fabricii, de la intrarea materialelor până la livrarea produsului finit, însoţit de unul dintre manageri.

Tura s-a încheiat în jurul orei 16:30, după ce bicicliştii au eliberat în aer baloanele cu heliu. “Suntem mândri de acţinea noastră şi ne bucurăm enorm pentru reuşita zilei de astăzi”, au fost cuvintele lui Graţian Orăşanu, unul dintre organizatori.

Plimbarea Lugojul Pedalează are loc în prima duminică a fiecărei luni. Următoarea tură va avea loc duminică, 4 mai.

 

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 1

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: