Lugojul pedealează duminică 4 mai… Tură ciclistă de 10 kilometri prin cartierele Lugojului

Plimbarea lunară în cadrul campaniei Lugojul Pedalează revine în cartiere. Duminică, 4 mai, iubitorii de plimbare în aer liber vor putea să se alăture mişcării organizate pe străzile oraşului…

„Întâlnirea se va face la ora 15:30 pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor. Acolo vom împărţi gratuit 100 de numere de înmatriculare Lugojul Pedalează. Dorim ca toţi lugojenii care folosesc bicicleta ca mijloc de deplasare să aibă un astfel de număr, aşa că aşteptăm cât mai multă lume să le ia şi să le monteze pe biciclete. Până în prezent, am împărţit 1.600 de numere şi deja pe stradă se poate vedea că tot mai multe biciclete au sigla şi numărul campaniei noastre ceea ce ne bucură foarte mult”, a declarat Alin Roşu, organizator.

Plecarea se va face la ora 16 pe un traseu care însumează nu mai puţin de 10,5 km.
Traseul va fi Casa de Cultură a Sindicatelor-Ep. Dr. Ioan Bălan-Ţesătorilor-Baldios-Panait Cerna-Stadion-Paul Chinezu-Sporturilor-Carrefour-Primărie-V.V. Delamarina-Narciselor-13 Decembrie-Olari-Primăverii-Astalaş-Nera-Cornet-Timişoarei-1 Decembrie-Pod beton-Tinereţii-Viorelelor-Romanilor.

Plimbarea se va încheia cu o binemeritată relaxare în parcul G. Enescu, unde cei prezenţi îi vor putea urmări pe tineri veniţi din Timişoara, Deva şi Reşiţa care vor face demonstraţii în skatepark.

Campania Lugojul Pedalează este organizată de Clubul de Turism Concordia, Redeşteptarea şi Go Media în prima duminică a fiecărei luni. Pentru informații adiționale, Alin Roşu – 0723/170255.

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 2

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: