Pedalarea de primăvară din 14 aprilie, 10 kilometri prin Timișoara, la startul sezonului ”10 ani de Verde pentru biciclete”

Anul acesta, Verde pentru Biciclete sărbătorește un deceniu de existență, iar inaugurarea ediției aniversare este punctată conform tradiției, prin “Pedalarea de Primăvară”, care a marcat mereu un nou sezon de pedalări. De astă dată, ocazia fiind aparte, organizatorii anunță o adevărată petrecere pe data de 14 aprilie, detaliile fiind întocmai comunicatului remis de promotori.

În toți acești ani am avut alături de noi bicicliști cu experiență și începători, zeci de voluntari, parteneri care s-au alăturat cauzei și care și-au dorit, cel puțin la fel de tare ca noi, să fie parte din transformarea în bine a orașului – le suntem tuturor recunoscători și suntem gata să ducem misiunea de a face din Timișoara un oraș unde bicicleta este cu adevărat un mijloc de transport alternativ mai departe.

În acest sens, echipele de voluntari VpB au început să deruleze proiecte care vizează îmbunătățirea calității infrastructurii locale, cursuri de educație rutieră pentru bicicliști și campanii de conștientizare destinate șoferilor.

Ne uităm la anii care au trecut cu drag, căci cele peste 17.000 mii de numere  “Verde pentru Biciclete”, care circulă prin oraș sunt dovada că Timișoara este un oraș al biciliștilor. Nu tragem linie ci mergem mai departe, cu multă energie și mult chef de treabă… cât mai bine făcută.

În ultimii 10 ani, “Pedalarea de Primăvară” a marcat mereu un nou sezon de pedalări organizate sub umbrela Verde pentru Biciclete – anul acesta ne-am propus să organizăm o adevărată petrecere, pe data de 14 aprilie. Adunarea biciliștilor o să aibă loc, ca în fiecare an, la Casa Verde pentru Biciclete pe platforma Timco.  Dj-ul Armies și Mc-ul Bogdan Nicolai vor face echipă bună și vor da startul, de la ora 17.30, la pedalarea de 10 km prin Timișoara, care urmează să se încheie în Piața Victoriei, iar de la ora 19.00 vor concerta trupa Pahser, urmați de un recital suținut de Smiley. Petrecerea se termină în jurul orei 21.30 cu un foc de artificii lansate din Parcul Central.

Dar până pe 14 aprilie îi așteptăm pe timișoreni să ne viziteze pagina de Facebook unde le pregătim 10 concursuri cu premii oferite de branduri locale faine. Mulțumim tuturor voluntarilor, biciliștilor, șoferilor, locuitorilor și vizitatorilor orașului Timișoara pentru primii 10 ani Verde pentru Biciclete! Povestea merge mai departe…                                                

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: