Prima tură ciclistă bănăţeană „Verde pentru biciclete” din 2016, duminică 8 mai

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 8 mai 2016, prima tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an. Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Casa Verde pentru Biciclete (Platforma Timco), la ora 09:30. Iată detaliile din partea organizatorilor…

11897071_1136004316427110_751120580_n

Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 10:00 pe traseul: platform Timco – pista Bega – Utvin – Săcălaz -retur.  Lungimea traseului este de aproximativ 40  km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură lejeră, permisivă tuturor categoriilor de vârstă și experiență.

Este un traseu accesibil bicicletelor de oraș și de tip mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară.

Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.

Această tură bănățeană este prima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

“Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega. 

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Ciclism: