Sprint pe biciclete, duminică, după Crosul Olimpic

Organizatorii Crosului Olimpic anunță un eveniment menit să completeze programul sportiv de duminică: Cycling Sprint, în Parcul Rozelor. Așadar un sprint pe biciclete, după Crosul Olimpic.

facebook-event-cover-cycling-sprint

Cycling Sprint are loc duminică dimineață, 7 iunie, după premierea Crosului Olimpic, și reprezintă o pedalare de 5 minute după care se contorizează distanța parcursă. Primii trei clasați – masculin și feminin, vor câștiga premii, dar chiar și ceilalți participanți au șansa să câștige premii la tombola organizată după Sprint.

Cei care s-au înscris deja la Cros pot participa și la Cycling Sprint, deoarece probele nu se suprapun. Proba e deschisă tuturor celor care au vârsta peste 12 ani.

Sprintul are loc pe biciclete staționare puse la dispoziție de către organizatori și World Class Health Academy Timișoara.

Înscrierile sunt gratuite și se pot realiza pe site-ul www.olimpienii.ro/cycling-sprint sau la fața locului, duminică, între orele 8.00 și 9.00, în Parcul Rozelor.

Kilometrii pedalați se transformă în donații prin programul Win4Youth Adecco.

RSVP pe Facebook la linkul: https://www.facebook.com/events/1636231009924135/.

Cycling Sprint, la fel ca și Crosul Olimpic, este organizat voluntar de membrii Academiei Olimpice Române – filiala Timiş, Direcţia pentru Sport şi Tineret Timiş, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Asociaţia Judeţeană de Atletism, și are ca parteneri principali Adecco Resurse Umane, Depenet Producție Publicitară, Sportconcept.ro și World Class Health Academy Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = doi

 


Alte articole legate de acest subiect: