Tura ciclistă ”Verde pentru biciclete” numărul 3

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 26 iulie 2015, cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an. Tura este una de lungime medie și se adresează doar persoanelor rezistente la efort și căldură. Pentru că este o tură specială prin prisma condițiilor meteo, a fost schimbată ora de plecare și punctul de întâlnire al bicicliștilor – ora 16:00, intersecția AEM. Se recomandă participanților să aibă la ei multă apă, protecție solară, șepci/pălării, camere de schimb…

Dar iată comunicatul organizatorilor:

11354716_1094804703880405_1774883300_n

 

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Stația E2 din Piața Gheorghe Domășneanu (sens AEM), la ora 15:30. Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească de la ora 16:00 pe traseul: AEM Urseni – Lunca Timișului – Pădurea Giroc – Mănăstire Șag – dig Șag – popas la Complex Restaurant Flonta – Giroc – Parcul Triade. Lungimea traseului este de aproximativ 35 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară. Date fiind condițiile meteorologice, recomandăm hidratarea intensă de-a lungul turei, iar participanții trebuie să fie perfect sănătoși, apți pentru parcurgerea unui traseu lung pe vreme extrem de călduroasă.

Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741505463, persoană de contact: Daniel Mărgăuan, coordonator tură. 

Această tură bănățeană este cea de-a treia dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

“Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega. Vă aşteptăm cu drag la prima pedalare de weekend marca VpB din acest an,

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Ciclism: