Verde pentru Biciclete, cerere înaintată către Primăria Municipiului Timișoara conform Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public

În urma discuțiilor avute în cadrul grupului comunității bicicliștilor din Timișoara, Verde pentru Biciclete a înaintat ieri către Primăria Municipiului Timișoara, în data de 18 octombrie,  o cerere conform Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. ”Simțim nevoia unei mai mari transparențe din partea administrației locale, acesta este motivul pentru care am cerut mai multe lămuriri legate de aspecte tehnice care vizează infrastructura velo din Timișoara”, au semnalat cei de la Verde pentru Biciclete. Iată și textul cererii formulate către Municipalitate…

„Ca urmare a declarațiilor făcute de ”reprezentanții municipalității” citate în articolul “Verde pentru biciclete, dar cu vopsea! Pista de lângă Parcul Botanic a fost vopsită iar”, publicat de TION în data de 17 octombrie 2018, conform cărora vopseaua folosită pentru vopsirea pistei de biciclete dintre Piața Mărăști și pasajul de cale ferată dintre Piața Mărăști și Piața Consiliul Europei este o “vopsea standardizată pentru pistele de biciclete”, doresc să primesc o copie de pe următoarele documente:

  1.  Fișa Tehnică a Produsului folosit pentru vopsire
  2.  Metoda de Aplicare comunicată de producătorul vopselei
  3.  Agrementul Tehnic, Declarația de Conformitate și/sau Declarația de Performanță aferentă produsului

Precizez că, dacă au fost folosite mai multe produse în procesul de vopsire, doresc a-mi fi transmisă documentația de mai sus pentru fiecare dintre produsele cu pricina.

Documentele fac parte din Cartea Tehnică a Construcției, Capitolul B – Documentația Tehnică Privind Execuția. Doresc ca răspunsul să-mi fie comunicat electronic la adresa de e-mail: contact@pedaleaza.ro .”

Semnat, ”Pentru Verde pentru Biciclete, Ana Munteanu – Timișoara, 18 octombrie  2018.” 

 

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 72

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: