VIDEO. Ediția 9 a TORTOUR Ultracycling, non-stop zi și noapte pe 1.000km și prin 5 trecători alpine: Roger Nachbur, primul la Schaffhausen în 37h33min

Așa cum v-a obișnuit în acest an și în cazul altor notabile întreceri internaționale de atletism, sărituri în apă sau alergare montană din Austria, Irlanda respectiv Spania, ca parte în unele situații a unor serii mondiale de profil, Sporttim vă prezintă imagini, o înregistrare video și câteva detalii și de la recenta ediție pe 2017 a circuitului montan pe două roți TORTOUR Ultracycling, un concurs non-stop în limita a 48 de ore pe o mie de kilometri, cu atât mai provocator dat fiind condițiile meteorologice ivite.

Cea mai mare competiție mondială de ciclism non-stop s-a derulat la cea de-a noua ediție în perioada 17-20 august, cu startul și linia de sosire la Schaffhausen, cursa de șosea având un parcurs de 1.000 de kilometri inclusiv prin 5 trecători montane în Alpi iar unii dintre protagoniști abordând-o în echipe.

Ediția din această vară a concursului din Țara Cantoanelor a avut parte de variații de temperatură de la 30 de grade Celsius la frigul indus de ploile în averse torențiale și chiar cu grindină, însoțite de vânturi puternice.

La start s-au aliniat atât foști și actuali cicliști profesioniști cât și pasionați amatori, cel mai faimos concurent fiind campionul olimpic și mondial Fabian Cancellara, pentru a doua oară parte a unei formații trio în întrecerea Challenge.

Câștigător în proba de simplu a băieților a fost Roger Nachbur, cu timpul de 37 de ore și 33 de minute, campion al Elveției la ultracycling, la feminin impunându-se pentru al patrulea an consecutiv Nicole Reist.

Video:

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = treizeci sase

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: