Week-end al muşchilor şi al graţiei la Lugoj şi la Timişoara!

Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul special pentru iubitorii de culturism şi fitness din judeţul Timiş. Astfel, sâmbătă, 22 octombrie, la Lugoj, s-a desfăşurat ediţia a VI-a a concursului internaţional Classic Florin Teodorescu. În faţa unui public entuziast, care a făcut să vibreze sala teatrului „Traian Grozăvescu” din localitate, s-au întrecut 20 de sportivi din Ungaria, Serbia şi, desigur, România.

Timişoara, capitala culturismului românesc

Iată învingătorii, pe categorii: masters (+50 ani) – Mihaly Lakatos (CS Florin Teodorescu), masters (40-50 ani) – Boris Blanusa (Serbia), open seniori – Milan Blanusa (Serbia), modele – Brigitta Kiss (Ungaria).

A doua zi, duminică, 23 octombrie, sala Casei Studenţilor din Timişoara a găzduit ediţia a XXIII-a a Cupei Libertăţii – Memorial Vasile Balmuş. A fost, ca şi în ajun, un concurs de mare ţinută, în care lupta pentru întâietate la seniori, ca şi la modele, a electrizat numeroşii spectatorii prezenţi. Calitatea întrecerii a crescut odată cu intrarea în concurs a unor redutabili culturişti maghiari (unii dintre aceştia nu au fost prezenţi la Lugoj), astfel că cel mai mic dintre fraţii Blanusa, Milan, învingător cu o zi înainte la „Classic”, a terminat acum pe locul 4. De asemeni, Andra Voicu, medaliată cu bronz la mondialele de modele săptămâna trecută, a întâmpinat o concurenţă acerbă din partea unor valoroase modele unguroaice, încheind competiţia pe locul 3! Câştigătorii categoriilor: masters (+50 ani) – Mihaly Lakatos (CS Florin Teodorescu), masters (40-50 ani) – Boris Blanusa (Serbia), open seniori – Adam Dudas (Ungaria), fitness – Orsolya Horvath (Ungaria), modele – Brigitta Kiss (Ungaria).

După cum este uşor de văzut, ca şi în ceilalţi ani, sportivii din Ungaria au dominat, în genere, întrecerea. Premiile puse în joc de către organizatorii evenimentului – CS Florin Teodorescu, Primăria Municipiului Timişoara şi CJ Timiş au depăşit 20.000 RON. Promotorul Florin Teodorescu, cel care a fondat atât „Classicul” care îi poartă numele, cât şi Cupa Libertăţii, ne-a declarat: „A fost cel mai reuşit week-end de culturism şi fitness de la ultimul Grand Prix încoace (n.r. – 2008). S-a văzut încă o dată că Timişoara a fost şi rămâne capitala culturismului şi a fitness-ului românesc!”

Acest articol a fost publicat în Culturism și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 8

 


Ultimele articole din categoria Culturism: