Cea de-a VII-a ediție a Cupei Ballroom, ținută sâmbătă de clubul arădean Ballroom Dance în Sala Sporturilor Victoria

Dansatorii sportivi se întrec la sfârșitul acestei săptămâni în trei competiții naționale, dintre care una în vestul țării, la Arad.

După ce vârfurile dansului sportiv românesc s-au întrecut la Reghin la Cupa României 2016, ocazie cu care Federația Română de Dans Sportiv (F.R.D.S.) a sărbătorit 25 de ani de la înființare și a premiat cei mai buni dansatori sportivi români campioni și vicecampioni europeni și mondiali, în acest weekend se vor desfășura alte trei competiții naționale, evenimente cuprinse în calendarul competițional al F.R.D.S.

Astfel, sâmbătă 22 octombrie, în Sala Sporturilor „Victoria” din Arad se va desfășura cea de-a VII-a ediție a Cupei „Ballroom”, organizată de clubul arădean Ballroom Dance, sub egida F.R.D.S. și cu sprijinul Primăriei Arad și DJST Arad. Competiția din vestul țării va cuprinde patru programe și 34 de concursuri adresate tuturor categoriilor de vârstă și la toate clasele valorice.

Tot sambata, dar la Baia Mare, va avea loc Cupa Castanelor, competitie care se va desfasura in Sala de Sport a Colegiului „Ghe. Șincai”, un eveniment organizat de clubul Galactic Dance Studio, sub egida F.R.D.S. și cu sprijinul municipalitatii Baia Mare si al Consiliului Judetean Maramures. Ca si la Arad, sportivii se vor intrece in 34 de sesiuni pe categorii de varsta si clase valorice.

La cea de-a treia competitie a weekendului, cea de la Iasi, Cupa „Iasului”, si-au anuntat participarea si perechi din Republica Moldova, competitia capatand astfel caracter international. Evenimentul iesean este organizat de Reflex Dance Academy si F.R.D.S., va cuprinde trei programe si va avea 32 de concursuri pe mai multe categorii de varsta si clase valorice.

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: