Pereche de la Magnum Team Timișoara pentru România la Mondialul de juniori II Latino

Dansul sportiv românesc traversează o perioadă favorabilă, ultimele rezultate înregistrate în confruntările internaționale reconfirmându-i valoarea, la loc de cinste în rândul națiunilor cel mai bine cotate în această disciplină la nivel mondial.

România se află în fața unei noi încercări, de această dată fiind vorba despre Campionatul Mondial de Juniori II Latino, care se va desfășura pe 13 octombrie la Bilbao, în Spania, în organizarea federației de specialitate a țării gazdă, sub egida W.D.S.F. (World Dance Sport Federation).

La acest eveniment, care reunește perechile campioane și vicecampioane din peste 30 de țări, România va fi reprezentată de cuplul Rareș Vădana – Tea Neculae de la Clubul Fantezia Galați, campioana României, și de perechea Alexandru Lucian Boariu – Beatrice Muțiu Bochiș de la clubul Magnum Team din Timișoara.

În lumina ultimelor rezultate, România speră la noi clasări onorante în confruntarea din peninsula Iberică, perechile de dansatori sportivi români având o bună cotă și șanse reale de clasare pe podiumul Campionatului Mondial.

Video, perechea Rareș Vădana – Tea Neculae… https://www.youtube.com/watch?v=8ZOxs4nhyTI

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: