Romanian International Dance Cup 2017, sâmbătă și duminică în Sala ”Constantin Jude”

Dans sportiv la rang internațional la sfârșitul acestei săptămâni în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara, Romanian International Dance Cup 2017 fiind programat sâmbătă și duminică.

Ceremonia de deschidere a galelor finale se va desfășura sâmbătă și duminică, 11 și 12 noiembrie 2017, la ora 20:30, la Sala ”Constantin Jude”. Pe lângă oficiali ai Federației Române de dans sportiv vor asista și reprezentanți ai World Dance Sport Federation, prin brigada de delegați oficiali exclusiv internațională. Juriul este alcătuit din 30 de personalități marcante din peste 20 de țări printre care amintim Ungaria, Germania, Italia, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Macedonia, Bulgaria, Serbia sau Slovacia.

Asociația SporTim Dance, condusă de Andreea Jebeleanu și Emanuel Jebeleanu, își exercită activitatea de 15 ani în capitala Banatului, fiind în grupul celor mai prestigioase cluburi de dans sportiv din România iar printre rezultatele remarcabile numărându-se titlul de campioni naționali timp de 5 ani consecutiv.

„Ne declarăm extrem de mulțumiți că orașului nostru, Timișoara, i s-a acordat de către FRDS această oportunitate de a organiza o competiție de o asemenea valoare și importanță națională, eveniment care contribuie la candidatura orașului la titlul de Capitală Europeana a Culturii în 2021. Ținem să informăm iubitorii de sport, artă și cultură că în istoria World Dance Sport Federation acest eveniment marchează practic și recordul mondial din punct de vedere al numărului țărilor participante, 32 de națiuni, care vor fi prezente la Timișoara în acest weekend. Suntem deosebit de încântați că instituții publice precum Consiliul Județean Timiș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara susțin îndeaproape și contribuie activ la organizarea acestor două zile de festivități. Nu în ultimul rând ținem să specificăm că acest eveniment se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului” declară Emanuel Jebeleanu, organizator al acestui eveniment.

Pentru informații, rezervări și alte detalii: www.romanianinternationaldancecup.ro

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 4

 


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: