Roxana Lucaciu & Paul Rednic, locul I la Tineret Standard: Campionatul Național de dans sportiv

Clubul de dans sportiv Magnum Team VRD a avut o bună reprezentare în week-end în cadrul Campionatului Național 2016, ce a avut loc la București, unde gruparea timișoreană a obținut o clasare pe locul 1, campioană națională, prin Roxana Lucaciu, care, alături de partenerul ei de concurs, Paul Rednic (Rus Team Baia Mare), este și în fruntea ierarhiei mondiale la categoria Youth Dans Standard.

Roxana Lucaciu și Paul Rednic, locul 1

Roxana Lucaciu și Paul Rednic, locul 1

 

Gruparea de pe Bega a fost reprezentată în întrecerea din perioada 4-6 martie 2016 în cadrul a două perechi calificate în finala de Tineret Standard, Roxana Lucaciu și Paul Rednic ocupând locul I, campioni ai României, iar Iana Iovănaș și Denis Matei clasându-se pe locul 7 la nivel național.

În competiția din capitală timișorenii au mai concurat și la Latino Juvenile II prin perechea Darius Tripon & Marisa Răsădean, finaliști clasați pe locul 5 pe țară, dar și la Junior 1st, Răzvan Bătrînu și Ana-Maria Dica situându-se pe locul 8 la nivel național.

Totodată, dansatorii de pe Bega au evoluat și la categoria Adulți latino, prin Cătălin Căucă și Nicole Racovițan, aflați la prima participare și clasați pe locul 11 în semifinală, iar între cei mai mici participanți Patrick Oprea și Iris Dăncăneț, la categoria 6-9 ani, au intrat în semifinale la ambele secțiuni, încheind pe locul 12 la standard și pe 10 la latino. Despre competiție, detalii la http://www.dancesport.ro.

Reamintim că Timișoara va găzdui luna viitoare Campionatul European de Tineret la Dans Standard, ce va avea loc în perioada 16-17 aprilie, în Sala ”Constantin Jude”.

 

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: