Sportivii români medaliați în competiții europene

Dansatorii sportivi români au participat în două competiții din calendarul Federației Internaționale de Dans Sportiv (WDSF). În prima dintre ele, desfășurată la Lausanne, în Elveția, perechea Marco Sirocchi – Dora Kilin, reprezentantă a ”tricolorilor”, s-a impus în competiția WDSF Open Adult Standard, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la această categorie.

Marco Sirocchi & Kilin Dora -ROU

Dora Kilin & Marco Sirocchi 

 

În cea de-a doua competiție europeană, găzduită de capitala Belarusului, perechea Rareș Cojoc – Andreea Matei a fost la un pas de podim, clasată pe locul IV în concursul Minsk World Open la categoria Standard.
La secțiunea World Open Latin, susținută tot la Minsk, perechea Ion Alexandru – Andreea Toma s-a clasat pe locul V în finală iar perechea Ștefan Grigore – Laura Filipescu a încheiat competiția pe șapte. Reamintim că în dansul sportiv toți finaliștii sunt medaliați iar ocupanții podiumului primesc și cupe.

În urma acestor rezultate, Ion Alexandru – Andreea Toma au intrat în top 25 mondial la secțiunea latino, iar Rareș Cojoc – Andreea Matei este la un loc de topul 25 mondial dansuri standard.

Adult Standard WDSF Open Lausanne / Elveția:
1. Marco Sirocchi – Kilin Dora//ROU
2. Gabriele Castellani – Iana Zaitceva//ITA
3. Alessandro Lippi – Sofiya Aksenchyk//ITA
4. Mikhail Strelnikov – Anastasia Volzhina//LUX
5. Alexandru Pogor – Katrina Rose Briony North//ENG
6. Martin Sramka – Erika Ferrara//SVK

Acest articol a fost publicat în Dans sportiv și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Dans sportiv: